Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Okrenite' na ljubavnu frekvenciju - umirujuću glazbu koja iscjeljuje, detoksicira i transformira

Zbog nekih se frekvencija možemo osjećati pod stresom ili umorno, dok druge mogu učiniti da se osjećamo smireno i blaženo. Jedna od takvih frekvencija iscjeljivanja je 528 Hz koja je poznata i kao ljubavna frekvencija. Poziva na ...

 frekvencija Izvor: Profimedia

Kako doživjeti frekvenciju ljubavi?

Sve na ovom svijetu sastoji se od energije i svaka energija vibrira na određenoj frekvenciji energije. Te frekvencije imaju različite učinke na nas, ovisno o vrsti energetske frekvencije.

Iako se zbog nekih frekvencija možemo osjećati pod stresom ili umorno, druge mogu učiniti da se osjećamo smireno i blaženo. Jedna od takvih frekvencija iscjeljivanja je 528 Hz koja je poznata i kao Ljubavna frekvencija. Poziva na napredak, smirenost, iscjeljenje, božansku povezanost i osjećaje ljubavi.

Što je 528 Hz?

Dr. Leonard Horowith, koji je predstavio konceptualnu ideju od 528 Hz, kaže da je frekvencija srž "glazbene matematičke matrice stvaranja".

Izraz ljubavna frekvencija dao je 528 Hz, jer je vjerovao da se ta frekvencija može vidjeti u 'Srcu' gotovo svake pojedine stvari. Ova frekvencija tako veže jedno srce sa svim ostalima, jedno srce s višim sebstvom, jedno srce sa svim silama svemira.

Nevjerojatna snaga od 528 Hz

Kaže se da je ova frekvencija vrlo jaka, toliko snažna da čak može popraviti oštećenja na DNK osobe (ili životinje, biljke) i može obnoviti ravnotežne sile prirode.

Moć vibracija duboko je razumio fizičar i znanstvenik Nikola Tesla iz 19. stoljeća, koji je iznio tvrdnju da ograničavanjem ili uklanjanjem nekih štetnih vibracija energije, možemo znatno smanjiti šanse za dobivanje bolesti. Stoga je primjereno znati koje su energije dobre, a koje posebno loše.

Solfeggio frekvencije

Solfeggio frekvencije su veća grupa dobrih vibracija od kojih je ljubavna frekvencija samo jedna. Te su frekvencije formalno organizirane oko desetog stoljeća i imaju moć povećati energiju, pozitivnost ljudi i predmeta unutar zvučnog opsega.

Te su frekvencije potrebne našem tijelu da bi održalo ravnotežu. One su:

936Hz - Ova frekvencija će vam omogućiti da se povežete s ultimativnom dušom.

852Hz - Ova frekvencija vam pomaže razviti intuiciju i vidjeti istinu.

741Hz - Ova frekvencija omogućuje vam čišćenje energije i sudjelovanje u rješavanju problema.

528Hz - Smatra se da je ova frekvencija sposobna popraviti DNK, privući ljubav, pa čak i privući čuda u život.

417Hz - Ova frekvencija vam pomaže da se na konstruktivniji način nosite s promjenama.

396Hz - Ova frekvencija uklanja krivnju i pomaže vam u postizanju vaših ciljeva.

Što su solfeggio frekvencije i kako podižu našu vibraciju?

Frekfencija koja čisti more

U 2010. godini znanstveni su rad proveli istraživači iz Vancouvera koji su proučavali učinke izljeva nafte u Meksičkom zaljevu, znan i kao izljev nafte BP-a. Otkrili su da frekvencija 528Hz ima nevjerojatan iscjeliteljski učinak na sve fizičke stvari. Uspjela je očistiti područje u krugu od 1 km u samo 24 sata!

Ostale važne frekvencije

Frekvencija 444, iako nije dio klasične Solfeggio ljestvice, ipak vrlo snažnu iscjeliteljsku energiju jer stimulira čakru srca.

Frekvencije 62-68 Hz također su sjajne za obnavljanje moći fizičkih tijela.

Kako koristiti ove frekvencije iscjeljenja

Najbolji način je jednostavno slušati te frekvencije proizvedene kroz posebne glazbene orgulje, gongove, zdjele za pjevanje i slično. Slušanje ove glazbe kod kuće ne samo da vam pomaže, već pomaže i cijeloj zajednici.

Ljubavnu frekvenciju možete poslušati u ovom opuštajućem videu.

Zbog nekih se frekvencija možemo osjećati pod stresom ili umorno, dok druge mogu učiniti da se osjećamo smireno i blaženo. Jedna od takvih frekvencija iscjeljivanja je 528 Hz koja je poznata i kao ljubavna frekvencija. Poziva na napredak, smirenost, iscjeljenje, božansku povezanost i osjećaje ljubavi
Izvor: Youtube

Pročitajte i:

Frekvencija za uklanjanje infekcija, otrova i elektromagnetskih zračenja

Frekvencija sreće: Glazba koja mijenja tmurno raspoloženje

Zemljina frekvencija odzvanja u nama

Izvor: consciousreminder.com