Sensina stalna suradnica, učiteljica joge i astrologinjaSenka Ljubić donijet će obje discipline na ovaj Sensa vikend. Jutarnji sati bit će rezervirani za chakra flow jogu. Posebne grupe asana i vođeno disanje pomoći će polaznicima da uravnoteže čakre, tj. energetska središta u tijelu. Na astrološkoj radionici otkrijte što će se zbivati na nebu u 2016. godini. Taj uvid vam može pomoći da bolje razumijete kakve vas energije očekuju te kako ih možete iskoristiti za pozitivne promjene i ispunjavanje vlastitih planova.

Psihoterapeutkinja i NLP trenerica Jelena Vrsaljko vodit će radionicu o osvještavanju uloga i  „igara” koje igramo u životu. Naučili smo ih kao djeca jer nam je određeno ponašanje donosilo ono što smo željeli - pohvalu, zaštitu ili sigurnost. No takvi nam obrasci kad odrastemo onemogućavaju istinsku bliskost. Zavirite u svoju podsvijest i otkrijte što donosite u odnose.

Sensin suradnik Mirko Vragović prvi će sat relaksacije posvetiti uklanjanju stresa i razumijevanju kako stres djeluje na naše razine energije. Na drugom predavanju polaznicima će pomoći da nađu ključ kako svaki dan započeti s osjećajem sreće i užitka.Terapeutkinja zvukom Svetlana Vukićpolaznicima će putem vođene meditacije, vibracija gonga i zvučnih zdjela pružiti iskustvo unutarnje tišine i povezanosti s višim „ja”. Ova terapija pomaže razumijevanju vlastite svrhe i rađanju kreativnih ideja.

Aromaterapeutkinja Mary Novosel vodit će radionicu izrade prirodne kozmetike. Na njoj će polaznici naučiti izraditi univerzalnu zaštitnu kremu koja može biti baza za stvaranje drugih kozmetičkih pripravaka te mirisno ulje za njegu kose.  

Voditelj plesa 5 ritmova Thierry Francoise pokazat će polaznicima kako različiti ritmovi mogu potaknuti kretanje duboko u našoj duši, srcu i tijelu. To nam pomaže da izrazimo svoje emocije i povežemo se s vlastitim izvorom energije.