Nebo će večeras biti magično, obasjano zvijezdama, a svaka zvijezda je jedna naša želja, naša misao i svjetlost koja poručuje - budi svoja, najbolja baš takva kakva jesi. Period meteorskih kiša, odnosno kiša zvijezda padalica, uvijek predstavlja romantičan i magičan trenutak - idealan period za vizualizaciju i manifestaciju snova.

Večeras nas očekuje kiša meteora Leonida koja 17. studenog doseže vrhunac. Leonidi su ime dobili zbog toga što se sa Zemlje čini da stižu iz zviježđa Lava. Nemojte očekivati spektakl te da ćete sigurno vidjeti zvijezdu padalicu jer je Mjesec u fazi rasta i osvjetljavat će nebo, pa će vidljivost zvijezda biti smanjena. Ipak, ne treba odustajati, jer ako budemo imali sreće, možemo vidjeti neku zvijezdu padalicu.

Najidealnije mjesto na kojem možete promatrati zvijezde padalice je priroda, sa što manje zagađenja, kao i tamna mjesta na kojima nema previše ulične rasvjete. Najbolje vrijeme za promatranje je poslije ponoći, ali možete promatrati nebo i zvijezde i ranije.

Tijekom promatranja neba možete izgovarati svoje namjere, vizualizirati svoje želje kao da su već ispunjene i maštati o njima. Kada ugledate zvijezdu padalicu, zatvorite oči i zamislite svoju najiskreniju želju - ne zaboravite da se želje ispunjavaju samo onima koji vjeruju da je ispunjenje zaista moguće.

Čak i ako ne vidite zvijezde padalice, njihova energija je prisutna i možete nastaviti vizualizirati, manifestirati, meditirati i tako aktivirati pozitivnu energiju. Večeras se posvetite sebi, svom unutrašnjem biću i željama. Neka to bude samo vaš zvjezdani trenutak!