Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OSLOBODITE SE NEGATIVNE ENERGIJE I PRIVUCITE ONO ŠTO ŽELITE: Ovo su 4 načina na koja možete očistiti svoju auru

Čišćenje aure važno je kako bismo privukli ono što želimo i oslobodili se negativne energije

 Kako se čisti aura i zašto je to važno Izvor: Shuttestock

Jeste li ikada ušli u sobu i osjetili se čudno, kao da je prisutna loša energija? Ili ste, primjerice, upoznali nekog s kim ste odmah “kliknuli”. To znači da osjećate auru drugih ljudi iz vanjskog svijeta. Naime, svaka osoba i predmet imaju svoju energiju, a svi ti atomi vibriraju zajedno… Svi mi oko sebe imamo nevidljivi omotač, elektromagnetno polje koje nas štiti od loše energije. Kada se vaša aura prezasiti svim tim energijama, možete se osjećati iscrpljeno, prazno, zarobljeno…

Zašto je dobro očistiti auru?

Čišćenjem aure omogućit ćete si privlačenje više onoga što želite i biti u skladu sa svijetom oko sebe. Što je najvažnije, očišćena aura pomaže da donesete bolje odluke jer ste uklonili barijere između svojih pravih potreba i onoga što drugi očekuju od vas.

Kako se čisti aura?

Jedan od načina je doboko disanje i meditacija svakog jutra nakon buđenja. Vrlo djelotvorno je kupanje u slanoj morskoj vodi. Ako ne idete na more, napravite sebi toplu, opuštajuću kupku, a u vodu stavite morsku sol. Simbolički, kao što voda skida prljavštinu, tako odnosi sa sobom teške misli, brige i probleme.

Priroda je poznata kao najbolji iscjelitelj, stoga brojni praktičari savjetuju da se jednostavno izujete i samo hodate po travi. To može biti u parku ako nemate svoje dvorište. Bitno je da ste bosi, kako bi energija zemlje izvukla iz vas sve negativno i uzemljila vas.

Kristali također imaju moć da čiste auru. Jedan od njih je ametist. Možete ga nositi na komadu nakita, u torbi ili džepu, a on će biti vaš zaštitnik od negativne energije.

Izdvojeno za vas...

Najnovije