Svatko od nas ima svoju auru – nevidljivo duhovno polje koja nas okružuje i određuje naše misli, uvjerenja i postupke. U biti, aure su naši izvori energije. Kada je ta energija niska, osjećamo se negativno, umorno, depresivno i umorno. Ne želimo ništa raditi; naša je kreativnost također na niskoj razini i na kraju privlačimo više negativnosti. S druge strane, kada je ta energija pozitivna, svijetla i visoka, osjećamo se sretno, zdravo i osnaženo, piše Color Meanings.

Prema toj logici, jednostavnom promjenom naše aure možemo promijeniti svoje misli, razinu energije i naposljetku svoj život. U nastavku saznajte koje životne navike treba uvesti da biste promijenili boju svoje aure.

Vjerujte u nju

Da biste mogli promijeniti svoju auru, najprije morate priznati njihovo postojanje kao i moćan utjecaj koji mogu imati na vas. Ne morate ih prihvatiti isključivo u religioznom aspektu, samo prihvatite svoju duhovnu stranu i prigrlite ju.

Svakodnevno meditirajte

Dovoljno je samo 10 minuta meditacije dnevno da promijenite boju aure. Ljudi koji svakodnevno meditiraju energiziraju i aktiviraju svoje čakre. Čakre su energetski centri koje svakodnevna meditacija može očistiti i ojačati.

Jedite zdravu organsku hranu

Što je zdravlje, ako ne hrana koju jedemo? Zdrava hrana koja nije obrađena uvelike će vam pružiti zdravu auru, zato pripazite na kvalitetu namirnica koje unosite u svoje tijelo.

Redovito vježbajte

Zdrava aura također zahtijeva dobru kontrolu stresa, a to možete postići svakodnevnim vježbanjem. Isprobajte jogu, pilates i aerobik. Plivanje, brzo hodanje i vožnja bicikla također su još sjajne vježbe za smanjenje stresa i jačanje aure.

Držite se podalje od 'iscrpljujućih' mjesta

Postoje neka mjesta koja imaju negativnu energiju i izvlače ono negativno iz vas. To na primjer mogu biti gusta i prometna područja ili bolnice. Ako ste prisiljeni otići na neko takvo mjesto, pobrinite se zaštititi svoju auru meditacijom prije i nakon posjeta.

Budite zahvalni

Zahvalnost je važan alat za promjenu vaše aure. Nezahvalna osoba će imati sivu auru i stalno privlačiti negativnosti u životu. S druge strane, vjera u Zakon obilja donosi pozitivnost i darove koje život nudi. Budite zahvalni za sve što imate i nastavite moliti i zahvaljivati za to.

Reprogramirajte svoje misli

Mi jesmo i postajemo ono što mislimo, govorimo i vjerujemo. Stoga nastavite s pozitivnim afirmacijama kako bi vaša aura poprimila blistav sjaj.

Koristite zakon davanja

Činite dobro - ovo je najjednostavniji način da promijenite svoju auru i svoj život. Pokušajte učinite nešto dobro za druge – pokloniti im svoje vrijeme, energiju ili resurse. Uskoro ćete početi primati pozitivnu energiju obilja natrag. Vjerujte u ovaj moćni zakon i promijenit ćete svoj život.

Odaberite svoju boju aure

Istražite što znači svaka boja aure i prema tome odaberite svoju boju. Na primjer, ako želite da vaša aura bude jake crvene boje koja ukazuje na strast i energiju, onda se okružite predmetima, dodacima i odjećom u toj boji.

Zamislite sebe u životu u kakvom ste oduvijek htjeli živjeti

Što god želite privući, morate prvo to vizualizirati. Bilo da se radi o velikoj kući, otmjenom automobilu, sretnoj vezi - morate to vidjeti u svom umu što jasnije možete. Zamislite to u što više detalja. Ova će vježba očistiti vašu auru od negativnosti i pomoći vam da privučete zdrave prilike.