Jeste li razmišljali o tome što za vas predstavlja najveću sreću u životu? U kojim se trenutcima osjećate najviše ispunjeni, najpotpuniji i najviše povezani sa svojim unutarnjim bićem? To se zasigurno događa baš onda kada ste i najsretniji, a što je za vas najveći okidač potpunog osjećaja sreće, otkrit će test osobnosti.

Pažljivo promotrite fotografiju i fokusirajte se na detalj koji prvi uočite -  nebo, drveće ili pod. Objašnjenje toga što je za vas sreća nalazi se u nastavku teksta.

test
Shutterstock 

1. Ako ste prvo primijetili nebo…
Najveći izvor sreće za vas su kvalitetni međuljudski odnosi. Veze s prijateljima, obitelji i partnerom često su izvor duboke sreće za mnoge ljude, a upravo vama su prioritet kada je osjećaj sreće u pitanju. Bliskost, podrška i povezanost s drugim ljudima pruža vam izuzetno zadovoljstvo, a upravo u svojoj bližoj okolini tražite utjehu i spas. Oni u vama ulijevaju i osjećaj sigurnosti jer znate da im se možete obratiti bilo kada i bilo gdje. Osim što ste vi uvijek tu za njih, i oni su tu za vas.

2. Ako ste prvo primijetili drveće…
Najveći izvor sreće za vas je postizanje osobnih ciljeva. Osjećaj ispunjenosti i najvećeg zadovoljstva vama pruža uspjeh, odnosno postizanje osobnih ciljeva koji se tiču karijere, obrazovanja ili nečeg sasvim drugog. Vi ste osoba koja čvrsto stoji iza svojih želja i zna čemu teži, a svake se sekunde truditi sve to i ostvariti. Pouzdana ste i marljiva osoba, a hrabrost je vaše drugo ime.

3. Ako ste prvo primijetili pod…
Najveći izvor sreće za vas je zdravlje i blagostanje. Zdrav životni stil, tjelesna aktivnost, dobra prehrana i mentalno blagostanje značajno pridonose osjećaju sreće za vas. Vitalnost, energija i ravnoteža bitne su stavke zdravog života za sve nas, a vi ste toga itekako svjesni. Također, vi ste radišna osoba i nimalo niste povodljivi, a to je vrlo bitno kako biste mogli nastaviti živjeti zdrav način života.