Krasula ili drvo novca je biljka za koju se u feng shuiju smatra da je magnet za obilje. Ova vrsta sukulenta ima okrugle mesnate listove koji podsjećaju na kovanice. Krasula nije komplicirana za održavanje, zahtjeva tek povremeno zalijevanje (jednom u 14 dana) i povoljno svjetlo. Prema vjerovanju, što više raste, to više novca privlačite. 

Malo tko zna da ova biljka može procvjetati, a njeni cvjetovi su simbol ljepote i obilja. Kako bi vaše drvo novca bilo zdravo, njegovano i s puno cvjetova, pokušajte ga prihraniti prirodnim sastojcima. Potrebni su joj kalcij i fosfor koji pozitivno utječu na razvoj korijenja, ali i na formiranje novih izdanaka. 

Jedan od najboljih izbora za organsku prihranu krasule je od ljuske jajeta koje su izuzetno bogate kalcijem. Ljuske jajeta sameljite u mlinu za kavu, pa 1 žlicu dobivenog praha pomiješajte sa šećerom i s 1 žlicom zemlje. Sve dobro izmiješajte, stavite u teglu, pa zalijte biljku. Za dodatni efekt možete samljeti koru od banane koja je također odličan način da prihranite cvijet.

U proljeće, kada prođe hladno vrijeme, iznesite drvo novca na svjež zrak ili češće provjetravajte stan.

Uz to, najvažniji sastojak za razvoj biljke je ljubav. Cvijeće osjeća vašu energiju, a ako ga njegujete s puno ljubavi moguće je da će stalno rasti i razvijati se.