Proljeće je period u godini kada smo spremni da promijenimo život nabolje, vrijeme u kojem se naše srce otvara za nove stvari i lijepa iskustva. U proljeće je lakše suočiti se s promjenama - ovo je magično vrijeme kada transformiramo sebe i ulazimo u dubine svog unutarnjeg svijeta. Kako biste privukli dobre stvari u život i ostvarenje želja u proljeće, potrebno je učiniti sljedećih 6 stvari:

1. Promijenite režim spavanja - Tijekom zime je hladnije, skloni smo lošijem raspoloženju i duže spavamo. Dolaskom proljeća prilagodite i svoj san novom periodu. Pokušajte ranije leći, a i da ranije ustati i uhvatite svježinu novog dana u kojem možete postići sve što želite. Prije spavanja obavezno provjetrite prostoriju, a možete se uspavati uz umirujuće zvuke prirode.

2. Počnite svako jutro pozitivnim ritualima - Operite lice, popijte čašu vode, vježbajte disanje. Pokušajte svaki dan započeti bez negativnosti. Ispunite jutro ritualima koji vam odgovaraju, uz šalicu kave ili čaja, uz omiljenu glazbu i vizualizaciju, započnite dan puni optimizma.

3. Počnite učiti nešto novo - Početkom proljeća i krajem zime vrlo je važno početi učiti nešto zanimljivo. Možete početi čitati novu knjigu, baviti se novim hobijem, upisati tečaj. Nove informacije, nove vještine i emocije - to je ono što će u vama probuditi želju za životom. Ovo može uključivati i nova poznanstva. Ona će također biti od velike pomoći.

4. Aktivirajte se - Počnite više hodati tako što ćete ranije izaći iz kuće i šetati bar polovinu puta do posla. Možete početi trčati, krenite u teretanu ili na plivanje. U proljeće se ne budi samo unutrašnji svijet čovjeka, već se vraća i fizička snaga. Izaberite aktivnost koja vam odgovara i posvetite joj se - ubrzo ćete vidjeti promjene na fizičkom i emocionalnom nivou.

5. Unesite nove biljke za svoj dom - Ovo je odličan način da se razveselite. Cvijeće osvježava dom, donosi lijepu energiju i dobro raspoloženje. Više zelenila znači više sreće.

6. Oslobodite se loših navika - Sam dolazak proljeća vam može u ovome pomoći, ali također morate imati vlastitu želju, pokušajte da uložite napore za to, ne čekajući čudo. Promijenite navike u prehrani, organizirajte jelovnik i unesite zdrave namirnice, odreknite se poroka i pokušajte otpustiti negativne emocije.