Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vježbajte jogu besplatno, kod kuće, uz stručno vodstvo

Besplatna aplikacija koja nudi više od 50 satova joge snimljenih u HD rezoluciji, s glasovnim instrukcijama na engleskom jeziku, kao i specijalizirane programe vježbanja koji će udovoljiti vašim zahtjevima i potrebama...

 žena joga Izvor: Profimedia

Prostrite karimat i uzmite mobitel u ruke. Ne zvuči kao uobičajen poziv na satu joge, ali je aplikacija Daily Yoga odličan način da nijedan dan, gdje god bili, ne preskočite svoju jogijsku praksu. Ova besplatna aplikacija nudi više od 50 satova joge snimljenih u HD rezoluciji, s glasovnim instrukcijama na engleskom jeziku, kao i specijalizirane programe vježbanja koji će udovoljiti vašim zahtjevima i potrebama.

Svaka sekvencija ima svoj specifičan fokus, od povećanja fleksibilnosti do osnaživanja centra tijela. A kao dodatan bonus aplikacija sadrži i izbor detaljnih videoklipova s više od 500 asana. Program vježbanja možete odabrati prema vremenu kojim raspolažete (od 5 do 45 minuta) ili prema intenzitetu vježbanja (lagani, umjereni ili intenzivni), što ovu aplikaciju čini odličnom i za početnike i za napredne vježbače.

Tagovi

Najnovije