Pozivamo vas na 3. Hummus Fest koji će se održati 27.5.2023. od 09:00 do 13:00h u Gradskom parku Koprivnica.

Sana unazad 9 godina obilježava Svjetski dan hummusa kroz razne sadržaje i događaje, a prvi Hummus Fest u Koprivnici održan je po prvi puta prije dvije godine i oduševio brojne male i velike posjetitelje.

HUMMUS_FEST_2024_pozivnica.jpg
Sana delikatese 

Na tragu dobrog iskustva ove ćemo godine održati još bolji i veći 3. Hummus Fest uz potporu Grada Koprivnice, Komunalac d.o.o., Sportskog centra Cerine i Društva Naša Djeca. Uz pregršt finih i zdravih delicija sve posjetitelje očekuje i Budi fit zona Sportskog centra Cerine za cijelu obitelj.

Sana_delikatese-163ž.jpg
Sana delikatese 

Obožavatelji vjerojatno najboljeg namaza na svijetu 13.05. obilježavaju Svjetski dan hummusa, a Sana kroz cijeli svibanj časti hummusom kroz razne događaje. Sana hummus, svježi namaz od slanutka i sezama, s razlogom je toliko omiljen jer je spravljen isključivo od svježih sastojaka i prema izvornoj recepturi. a gurmani ga prepoznaju po punoći okusa, iznimnoj mazivosti, svježini i visokim nutritivnim vrijednostima.

Sana_delikatese-166.jpg
Sana delikatese 

Hvala vam što podržavate ideju da i Koprivnica zasja na svjetskoj karti ljubitelja hummusa i zdravog načina života te zajedno s nama gradite zajednicu gurmana koji uživaju zdravo u finoj hrani koja daje dobar osjećaj!

Vidimo se i #uživajzdravo!