No jeste li znali da konvencionalni deterdženti ne dezinficiraju odjeću na temperaturi nižoj od 40 °C, a većina omekšivača samo prekriva neugodne mirise, ali ih ne uklanja? Uzrok tih upornih mirisa najčešće su bakterije. Najčešći primjer toga je snažan, ustajali miris znoja koji ostaje u sportskoj odjeći. Redovito pranje pomaže ublažiti miris, ali je li to dovoljno? Očito nije. Postoje odjevni predmeti koji odolijevaju, stoga se preporučuje korištenje dobrog dezinficijensa za odjeću poput Sanytola.

rublje dez 1 l.jpg
promo 

Zaštita najmilijih

U pranju odjeće važno je uništiti mikrobe kako bi se spriječilo razvijanje bolesti ili iritacija, posebno kada je riječ o osobama osjetljive kože kao što su djeca, stariji ili bolesni te o kućnim ljubimcima.

U prvim godinama djetetova života njegove se ključne obrambene funkcije - imunosni sustav - tek stvaraju. Dijete je krhko jer nije potpuno zaštićeno od mikroba, infekcija ili alergija pa je važno dezinficirati njegovo okruženje i odjeću (krevet, ručnik, marame...), čime se izbjegava svaki rizik od infekcije ili iritacije kože. Ako imate kućne ljubimce, glavna briga bit će pronaći proizvod koji nije štetan za životinju, ali da istodobno dezinficira i uklanja neugodne mirise nastale od povraćanja i urina. Rješenje je upotreba dezinfekcijskog proizvoda koji ispunjava sve navedene zahtjeve.

Du Linge 1.jpg
promo 

Sanytol Dezinficijens za odjeću sve čini jednostavnim

Sanytol Dezinficijens za odjeću je učinkovit dodatak za pranje rublja koji, zahvaljujući svojoj trostruko djelujućoj formuli, uklanja 99,9 % bakterija te ovojnice virusa poput influence i gljivica (poput kandide). Osim toga, može ukloniti uzroke upornih neugodnih mirisa prouzročenih vlagom, znojem, povraćanjem, urinom... uklanjajući bakterije, a ostavljajući svjež i ugodan miris.

Njegova formula bez izbjeljivača je nježna i dermatološki testirana. Ne iritira kožu, ne ostavlja mrlje i ne oštećuje površine. Pogodna je za sve vrste boja i tkanina. Djelotvorna je na niskim temperaturama, već od 20 °C te na kratkim programima perilice.

Jednostavno dodajte proizvod u pretinac za omekšivač i perite s deterdžentom kako biste uklonili mikroorganizme i neugodne mirise.

Potpuno rješenje za dezinfekciju i uklanjanje neugodnih mirisa vašeg rublja jest
Sanytol sredstvo za dezinfekciju rublja!

SANYTOL.jpg
promo 

Za sve što znači

Nježnom formulom Sanytol sredstva za dezinfekciju rublja možete prati dječju odjeću, čak i onu za bebe, kao i odjevne komade koje koristite u teretani jer u potpunosti izvlači neugodne mirise. Nije štetan ni za životinje te istodobno dezinficira i uklanja neugodne mirise nastale od povraćanja i urina.