Sastojci:
400 g sitnih zobenih pahuljica
60 g goji bobica
60 g grožđica
70 g badema
70 g pekan oraha
¼ čajne žlice mljevenog cimeta
¼ čajne žlice mljevenog kardamoma
1 šalica bademova napitka
1 šalica kokosova napitka
40 g ekstradjevičanskog kokosova ulja
2 šake svježih borovnica
4 žlice suhih kokosovih listića

Postupak:
Operite grožđice i goji bobice. Bademe nakrupno narežite, a pekan orahe prepolovite. U staklenu posudu stavite zobene pahuljice, goji bobice, grožđice, narezane bademe i orahe te začine. Sve dobro izmiješajte i prelijte bademovim i kokosovim napitkom. Poklopite i ostavite preko noći da odstoji u hladnjaku. Ujutro izvadite iz hladnjaka. Kratko zagrijte kokosovo ulje pa njime prelijte doručak i dobro izmiješajte. Sirovi doručak obogatite svježim borovnicama i listićima kokosa.