8 velikih listova kelja
2 žlice ulja od oraha
1 luk
4 manja krumpira
1 mrkva
1/2 cvjetače narezane na cvjetiće
svježe mljeveni papar
mljevena paprika
kumin
svežnjić svježeg peršina
2 češnja češnjaka
2 žlice soka limuna

Odrežite stabljike listova pa ih narežite. U velikom loncu zakuhajte vodu pa kratko blanširajte listove kelja. Isperite ih hladnom vodom, ocijedite i stavite na tanjur. Krumpir narežite na ploške pa ga kratko kuhajte u slanoj vodi s cvjetačom i mrkvom, dok malo ne omekšaju. Ocijedite te nekoliko minuta pržite na ulju s nasjeckanim lukom i začinima. Zagrijte pećnicu na 180 °C, nauljite posudu za pečenje. Povrće začinite limunovim sokom, nakapajte mješavinom nasjeckanog peršina i češnjaka u ulju i zamotajte u listove kelja kao sarmu. Složite ih u posudu i pecite oko 20 minuta.