Za tijesto:
200 g polubijeloga pirovog ili pšeničnog brašna
100 g biomargarina
oko 50 ml vode
sol, po želji
Za nadjev:
suncokretovo ulje za prženje
1 veći luk
300 g šampinjona
50 g dimljenog tofua
2 žlice umeboshi octa
sol i papar, po želji
1 žlica aru praha
125 g sojina jogurta
300 g kuhane crvene leće (ili oko 150 g sirove)
Brašno pomiješajte sa solju, dodajte margarin pa zamijesite tijesto, dodajući malo vode. Za nadjev skuhajte crvenu leću (omjer 1:2) te je izmiksajte. Na ulju pirjajte luk narezan na polumjesece, posoljene šampinjone narezane na listiće i kockice dimljenog tofua. Pirjanom povrću dodajte izmiksanu leću, začinite umeboshi octom i paprom te dodajte sojin jogurt i aru prah. Pećnicu zagrijte na 200 °C. Tijesto razvaljajte u krug malo veći od veličine posude u kojoj ćete peći (promjera 28-30 cm). Posudu premažite margarinom, stavite tijesto, izbodite ga vilicom te zapecite u zagrijanoj pećnici desetak minuta. Tijesto nadjenite i vratite u pećnicu na još 20-30 minuta, sve dok se nadjev ne zapeče. Prije posluživanja pospite usitnjenim svježim peršinom.