Za tijesto:
500 g polubijeloga pšeničnog brašna
oko 250 ml mlake vode
6-7 žlica suncokretova ulja za prženje
½ žlice soli

Za nadjev:
1 žlica zrna korijandra
1 žlica kima u zrnu
1 mrkva, narezana na kockice
300-400 g krumpira (½ usitnjena u multipraktiku, ½ narezana na kockice)
2-3 usitnjena režnja češnjaka
1-2 žlice garam masale
đumbir (svjež ili suh), po želji
čili paprika u prahu, po želji
½-1 šalica svježega graška
1 usitnjena veća glavica luka
1 vezica svježih listova korijandra

Za prženje:
suncokretovo ulje

Na suncokretovu ulju nekoliko minuta pirjajte zrna korijandra i kima. Dodajte mrkvu i sav krumpir, grašak te češnjak. Začinite garam masalom, solju i ostalim začinima. Pirjajte poklopljeno, sve dok ne omekša, te dodajte malo vode po potrebi. Na kraju dodajte usitnjen luk i usitnjene svježe listove korijandra. Dok se smjesa hladi, zamijesite tvrđe tijesto od brašna, soli, vode i ulja, poklopite ga folijom i neka 15 minuta odstoji na toplom. Zatim tijesto podijelite na 6-7 kuglica, razvaljajte ih u krug pa prepolovite. Svaku polovicu nadjenite 1 žlicom nadjeva i oblikujte u trokut. Mjesta gdje lijepite tijesto premažite mješavinom vode i brašna (pola brašna, pola vode). Pržite u vrućem ulju nekoliko minuta sa svake strane.