100 g brašna
1 žličica praška za pecivo
50 g mljevenih badema
1 žlica guarane u prahu
70 g svijetlog smeđeg šećera
3 žlice maslaca od badema ili lješnjaka
75 ml biljnog mlijeka
100 g tamne čokolade
Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva, a veliki lim obložite papirom za pečenje. Brašnu dodajte prašak za pecivo, mljevene bademe i guaranu u prahu te dobro promiješajte. U drugoj zdjeli vilicom pomiješajte maslac od badema ili lješnjaka sa smeđim šećerom tako da dobijete smjesu nalik na pijesak. Dodajte mješavinu s brašnom te sastojke povežite miješajući vilicom. Postupno ulijte mlijeko te miješajući napravite homogenu smjesu. Tamnu čokoladu nasjeckajte i umiješajte u smjesu. Uzimajući po žlicu smjese, oblikujte kuglice. Stavite ih na lim za pečenje i lagano spljoštite. Pecite 13 do 15 minuta.