Tijesto:
2 šalice badema
4 – 5 žlica sirupa od agave
3 žlice kakaa u prahu

Krema:
3 šalice indijskih oraščića
2 žlice soka od limuna
1½ šalica orašastog mlijeka (bademova mlijeka)
½ šalice kakaova maslaca
prstohvat vanilije
½ šalice sirupa od agave
2 šalice svježih ili zamrznutih jagoda

Za tijesto miksajte bademe dok ne dobijete brašno pa dodajte sirup od agave i kakao. Kada se smjesa poveže, raširite tijesto po kalupu za tortu. Kalup za tortu obložite masnim papirom ili papirom za pečenje.

Za kremu sve sastojke miksajte dok ne dobijete gustu glatku smjesu. U pola smjese (oko 2 šalice) dodajte 2 šalice svježih ili zamrznutih jagoda. U kalup ćemo uliti prvo jedne kreme, pa druge i tako dok ne potrošimo obje kreme. Dobit ćemo lijepu prošaranu nježnoružičasto-bijelu tortu. Ukrasite svježim voćem i kokosovim čipsom. Spremite u hladnjak preko noći ili u zamrzivač na 4 sata.