rižin papir za rolice
10 dag staklenih rižinih rezanaca
2-3 mrkve
svježe sojine klice
crvena paprika
20 dag očišćenih kuhanih kozica (svježih ili smrznutih)
zelena salata
svježi listići mente
svježi listići bosiljka
svježi, mladi češnjak
sojin umak
Narežite mrkvu, papriku i salatu na tanke rezance. Stavite rižine rezance u kipuću vodu dok ne omekšaju, procijedite ih i isperite hladnom vodom. Za rižin papir pripremite posudu s vrućom vodom u koju ćete svaki pojedinačno namočiti dok ne omekša. Pripremite i posebnu posudu na koju ćete ih staviti prije nego što ih počnete puniti i zamatati. Stavite manju količinu svakog pojedinog sastojka na omekšani papir, stvarajući tako ravnu liniju kojoj su slobodna oba kraja. Pazite da ih ne biste prepunili. Prelijte ih malom količinom soja sosa.
Pažljivo ih zamatajte. Uzmite jednu stranu rižinog papira i prekrijte dio sastojaka pazeći da ne oštetite papir i da ne motate previše labavo. Motajte u jednu stranu i prije kraja zatvorite dno rolice kako biste je mogli dignuti i premjestiti na tanjur. Poslužite sa slatkim čili umakom i soja sosom.