1 žlica maslaca
100 g kobasice, tanko nasjeckane
2 x 410 g ispranog i iscijeđenog slanutka
250 g blanširanih mahuna
10 g narezanog peršina
150 g baby špinata
5 glavica mladoga luka, narezanog na ploškice, za posluživanje

ZA UMAK:
2 češnja češnjaka, sitno nasjeckanog
1 žlica senfa
1 žličica šećera
2 žličice bijelog vinskoga octa
½ šalice maslinova ulja

1. Na zagrijanu tavu dodajte maslac pa pržite kobasicu dok ne postane hrskava. Izvadite je i ostavite sa strane, a u tavu dodajte slanutak, dobro miješajući da bi upio sokove iz tave. Dodajte mahune i polovicu umaka pa kuhajte jednu minutu. U tavu vratite kobasicu, dodajte peršin i sve dobro promiješajte.

2. UMAK: Češnjak, senf, šećer i ocat kratko izmiksajte u blenderu, postupno dodajući maslinovo ulje.

3. POSLUŽIVANJE: Na pladanj složite mješavinu povrća iz tave, pomiješajte sa špinatom, pospite mladim lukom i začinite preostalim umakom.