200 g svježih malina i jagoda
80 g glatkog brašna
120 g šećera
žličica praška za pecivo
3 jaja
vanilin šećer
170 g maslaca
240 g tamne čokolade

Jagode i maline operite i očistite. Ako su veće, jagode prepolovite. Čokoladu rastopite na pari i ostavite da se ohladi. Pjenasto umutite jaja sa šećerom i vanilin šećerom pa smjesi dodajte omekšali maslac. Kad se čokolada ohladi, umiješajte je u smjesu lagano miksajući. Dodajte brašno i prašak za pecivo. Na kraju u smjesu umiješajte jagode i maline. Okrugli kalup za torte namažite maslacem ili obložite masnim papirom. Smjesu ulijte u kalup pa pecite u pećnici zagrijanoj na 170 stupnjeva 30 minuta. Torta mora biti vlažna. Kad je pečena, prvo je ohladite na sobnoj temperaturi, a zatim je ostavite u hladnjaku nekoliko sati.