Za mesne okruglice:
350 g mljevene govedine
1 ½ žlica kineskog rižina vina ili suhog sherryja
2 žličice sezamova ulja
1 žlica sitno narezanoga svježega korijena đumbira
3 usitnjena češnja češnjaka
½ narezane čili papričice, bez sjemenki
2 ½ žlice svijetlog sojina umaka
2 mlada luka, sitno narezana

Za juhu:
300 g suhih rižinih rezanaca
1 ¼ l goveđeg temeljca
2 zvjezdasta anisa
1 štapić cimeta
1 ½ žlica sojina umaka
1 žlica kineskog rižina vina ili suhog sherryja
prstohvat šećera
4 mala kineska kupusa, krupno narezana

Za posluživanje:
1 čili papričica
naribani korijen đumbira

Zagrijte pećnicu na 180 ºC. Pomiješajte sve sastojke za mesne okruglice, oblikujte rukama otprilike 20 okruglica, posložite ih na dobro nauljen lim za pečenje te ih pecite oko 10 minuta. Za to vrijeme zakuhajte vodu i skuhajte rezance. U zasebnoj posudi zagrijte temeljac i dodajte mu začine. Kad proključa, dodajte sojin umak, kinesko rižino vino i šećer. Kuhajte na laganoj vatri. Kada se okruglice ispeku, uklonite višak masnoće od pečenja te ih dodajte u temeljac. Ubacite i kupus. Kuhajte minutu-dvije, dok kupus ne omekša. Procijedite rezance te ih isperite toplom vodom pod slavinom. Rasporedite rezance u četiri zdjelice. Na vrh stavite pet okruglica i prelijte juhom. Ukrasite nasjeckanim čilijem i đumbirom. Poslužite toplo.

*Ako ste u žurbi, zamijenite mesne okruglice vrlo tankim trakama goveđeg filea. Položite sirove trake govedine preko rezanaca te prelijte kipućom juhom.Ostavite sa strane nekoliko minuta dok se meso ne skuha