BOUNTY TORTA
Biskvit
šalica kokosovog brašna dobivenog pri izradi kokosovog mlijeka
žlica fino usitnjenog rogača
žlica sirovog praha kakaa
prstohvat soli
kavijar 1/2 vanilije (zrnca iz unutrašnjosti mahune vanilije)
med prema potrebi
Sve suhe sastojke stavite u multipraktik i miješajte dok se ravnomjerno ne prožmu. Malo po malo dodajte med i pri tome provjeravajte lijepi li se smjesa kad je pritisnete prstima. Kad dobijete teksturu tijesta, smjesom obložite dno kalupa za torte.

Bijela krema
3 šalice kokosova mlijeka (Dobiva se usitnjavanjem mesa zrelog kokosa u blenderu i dodavanjem vode. Nakon toga se procijedi i nastaju dva produkta: kokosovo mlijeko i kokosovo brašno.)
3 žlice meda
žlica rastopljenog kokosovog ulja
šalica rehidrirane alge irske mahovine (irish moss)
Sve sastojke miješajte u blenderu dok ne dobijete glatku smjesu sličnu pudingu. Smjesom prelijte biskvit u kalupu za tortu.

Smeđa krema
3 šalice vode
1/2 šalice rastopljenog maslaca od kakaa
3 žlice fino mljevenog rogača
3 žlice sirovog kakaa u prahu
kavijar 1/2 mahune vanilije
3 žlice meda
šalica rehidrirane alge irske mahovine
Sve sastojke miješajte u blenderu dok ne dobijete glatku smjesu sličnu pudingu. Smjesu prelijte preko bijele kreme u kalupu za tortu.

Napomena: Tortu ostavite otprilike 2 sata u hladnjaku da očvrsne. Ova torta ostaje svježa i do četiri dana mada u mojoj obitelj rijetko doživi tako duboku starost.