100 g kokosova ulja

3 žlice nektara od agave ili drugog tekućeg sladila

2 žlice kakaa

50 g kokosa u pahuljicama

50 g kokosova "čipsa" (ili još pahuljica kokosa)

50 g badema narezanih na listiće

Ako je u krutom stanju, kokosovo ulje rastopite na laganoj vatri. Tekuće kokosovo ulje dobro pomiješajte sa sladilom i kakaom kako biste dobili čokoladni umak. U drugoj zdjeli pomiješajte kokos i bademe pa prelijte čokoladnim umakom. Dobro promiješajte da se svi sastojci povežu. Stavite u hladnjak oko 5 minuta da se smjesa lagano stvrdne. Od oko 2 žlice smjese oblikujte gnijezdo (od smjese ćete dobiti otprilike 8 gnijezda). Stavite ih na tanjur pa držite u hladnjaku oko 30 minuta da se stvrdnu. Gnijezda napunite malim jajima – možete ih lako napraviti sami od marcipan-smjese.