Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što je to ‘Protokol za jutarnje čišćenje jetre’?

Spasite li jetru, spasit ćete i svoje srce, mozak, imunosni sustav, kožu i probavu, piše Medicinski medij Anthony William u knjizi Zdrava jetra. Dobro ćete spavati, razine šećera u krvi će vam biti uravnotežene, krvni tlak će se ...

 knjiga zdrava jetra Izvor: Profimedia/Shutterstock

  • Dobro se hidratizirajte, posebice odmah ujutro.
  • Prije ručka nemojte jesti radikalne masnoće.


I dalje možete jesti tijekom cijelog jutra ako želite – ali izbjegavajte hranu koja sadrži masnoće i pijte puno tekućine. Mnogo je toga što možete učiniti ne biste li pojačali jutarnje zdravstvene učinke, o čemu detaljno piše Anthony William u knjizi Zdrava jetra. Ali, temelj Protokola za jutarnje čišćenje jetre vrlo je jednostavan i upravo su ova dva navoda ono čemu ćete se nanovo vraćati. Uz Protokol za jutarnje čišćenje jetre (brzo lagano čišćenje koje možete isprobati kad god želite) tu je i Protokol za spas jetre 3:6:9 (9-dnevni plan za iscjeljenje jetre).

Kad prolazite kroz jedan od onih dana kad vam je glava poput balona zbog svega što morate učiniti, znajte da, kad tijekom jutra izvršite ta dva zadatka – hidratizaciju i izbjegavanje masnoća – to je već vaša pobjeda. Velika pobjeda!

Jutro za zdravu jetru - vodič za zdravlje jetre

 knjiga zdrava jetra

knjiga zdrava jetra
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Tagovi

Najnovije