U tjednu pred nama zvijezde će nekim horoskopskim znakovima osvijetliti put, a druge staviti pred iskušenja. Ishod u mnogome ovisi o vašem pogledu na situacije. Evo što predviđa horoskop od 14. do 20. veljače 2022. godine: 

Ovan

Ovnovima ovog tjedna može biti vrlo teško upravljati svojim emocijama. Ali to i neće biti nešto na što treba trošiti energiju. Pustite stvari da idu svojim tokom, ne možete kontrolirati baš svaki aspekt svog života. Čuvajte snagu fokusirajući se na dobre i pozitivne strane.

Bik

Što su veća očekivanja, veća je vjerojatnost da će doći do razočaranja. Da biste se zaštitili, dovoljno je da se oslobodite suvišnih nada i misli. Fokusirajte se na ljubavnu sferu, tamo ima prostora za uspjeh. Astrolozi vam savjetuju da ne odbijate pomoć koju vam mogu pružiti ljudi oko vas – posebno oni koji su vam najbliži. Vrijeme je da proširite svoje vidike i znanja.

Blizanci

Ovaj tjedan je savršen za učenje novih vještina, a postići ćete uspjeh ukoliko počnete raditi na nekom novom projektu, cilju, ideji... Ovo je savršeno vrijeme za akciju. Ako je bilo problema u odnosima s kolegama, oni se mogu ispraviti. Merkur u Vodenjaku potiče diplomaciju. Svaki trud će vam se isplatiti. Marljivost svakako neće proći nezapaženo - i u ljubavi i na poslu.

Rak

Posvetite više vremena i energije poslu, fokusirajući se na detalje. Uspjeh možda neće doći odakle ste očekivali, ali to nije razlog za nezadovoljstvo. Vjerujte svojoj intuiciji, kako ne biste propustili prilike koje će doći na neobičan način. Ako nešto krene naopako, nemojte odmah odustajati niti paničariti. Zbog toga možete donijeti pogrešne odluke.

Lav

Postupci Lavova u posljednje vrijeme mogli bi biti nelogični, a odnosi s drugima ući u krizu. Astrolozi preporučuju da ne čekate da se sve riješi samo od sebe. Možda je vrijeme da se ispričate za ono što ste rekli ili učinili nekom bliskom. Na radnom mjestu dolazi povoljno vrijeme - drugi prepoznaju vaše kvalitete i marljivost, a probleme ćete rješavati lakše nego obično.

Djevica

Djevice ovaj tjedan  trebaju djelovati brzo i razborito. Budite suzdržani i staloženi, kako u ljubavi tako i u poslu, to će vam donijeti dobre rezultate. Sada je važno izbjegavati aktivnosti koje vam oduzimaju snagu i energiju, uključujući pretjerano razmišljanje, analiziranje i kritiziranje. Potrudite se pronaći vremena za sebe kako uslijed jurnjave ne biste zapostavili svoje osnovne potrebe i svoje tijelo i psihu iscrpli do krajnjih granica.

Vaga

Ovog tjedna ne zaboravite na hobije, meditaciju, kulturu, sve ono što će vas opustiti i podariti unutarnju ravnotežu. Također, položaj planeta je povoljan da upoznate nekog zanimljivog s kim biste mogli ostvariti vezu. Zahvaljujući snažnoj podršci Merkura, vaše intelektualne sposobnosti tijekom ovog tjedna bit će na vrhuncu. 

Škorpion

Tijekom ovog tjedna razum će vam diktirati ispravne odluke, pa ga morate poslušati, bezuvjetno. Pokušajte biti manje skeptični. Važno je da se fokusirate na glavni cilj i jasno pratite plan kako biste postigli ono što želite. Impulzivnost vas može odvesti na krivi put. Bit će određenih problema u komunikaciji. Trudite se ostati pribrani.

Strijelac

Ovaj tjedan je za vas magičan: moći ćete savladati stvari koje vas dugo progone, a da biste u tome uspjeli, morate naučiti kako kontrolirati svoje emocije i impulse. Ne odlažite ništa, hrabro se uhvatite ukoštac sa svime. Vjerujte u sebe i moći ćete sve!

Jarac

Astrolozi savjetuju Jarčeve da se što prije pozabave radnim obavezama kako bi oslobodili vrijeme za sebe. Slušajte intuiciju: ona će sada biti na vrhuncu zahvaljujući podršci Merkura. Uz dobar splet okolnosti, čak možete biti u stanju osjetiti raspoloženje drugih, čak iako pokušaju to da sakriju.

Vodenjak

Važno je da nastavite ono što ste započeli. Astrolozi vam predviđaju kaleidoskop pozitivnih događaja na životnom putu. Posebnu pažnju će zahtijevati pitanja karijere i novca. Merkur je u vašem znaku, što znači da je vrijeme da osvijestite što je to što želite postići. Ako se tijekom ovih sedam dana precizno odrede cilj i strategija, onda će vam planeta pokrovitelj u potpunosti dati zeleno svjetlo i put posut uspjehom.

Ribe

Početak tjedna može biti ispunjen nervozom, pa vam astrolozi savjetuju da nauče kako upravljati bijesom kako ne biste izazivali svađe i sukobe. Moguće je da ćete se suočiti sa smanjenom motivacijom i sporim razvojem događaja. Ali nemojte žuriti sa zaključcima: zvijezde vam daju vremena da razmislite i donesete odgovornu odluku zasnovanu na predanoj analizi.