U nastavku pročitajte što vašem znaku predviđa horoskop za travanj 2022.:

Ovan
Tijekom travnja bilo bi poželjno da se malo više pozabavite stvarima koje su vas spriječile da ostvarite svoje zamisli. Poradite na svom samopouzdanju i na odnosu sa sobom. Radite na tome da više volite sebe kako biste bili spremni kada se pojavi osoba u vašem životu, s kojom biste mogli započeti vezu. Tada ćete u potpunosti znati je li to ono što želite.

Bik
Travanj će u vašem slučaju biti vrijeme za samorefleksiju. Analizirat ćete svoja razmišljanja i osjećaje, kao i očekivanja vezana za karijeru i ljubav. Doći ćete do jasnijeg razumijevanja što želite od partnera, bilo da ga već imate ili ne. Ako ga imate, oprostit ćete mu greške, ali ćete ipak očekivati određen nivo odgovornosti s njegove strane.

Blizanci
Postoji vjerojatnost da ćete tijekom travnja biti zbunjeni, da će biti nesporazuma prilikom komunikacije s drugima. Bit će to i mjesec introspekcije i ponovnog otkrivanja. Otkrićete da vaše srce nije ravnodušno prema nekoj osobi, a to može biti i prijatelj. Ljubav i prijateljstvo idu ruku pod ruku ovog mjeseca! S vama nikad nije dosadno, vi stalno smišljate nove stvari i izazove, ali morate pokazati malo tolerancije prema drugima.

Rak
Tijekom travnja, u fokusu će vam biti ljubav i novac. Bilo bi dobro da se pozabavite svojim budžetom, da istražite na što vam sve odlazi novac. Tako možete napraviti plan i ostaviti dio sredstava sa strane. Travanj je dobar mjesec za promjene - proljeće je simbol novog početka, rađanja, pa samim tim i vi možete unijeti promjene u svoj život, učiniti ga lagodnijim, ljepšim, postati aktivniji. 

Lav
Ovog mjeseca, Lavovi će biti prilično samokritični i sumnjičavi. Svaku situaciju promatrat ćete s filozofske strane i tražiti dublji smisao. Moguće je neslaganje s partnerom, a jedino rješenje za to je iskreni razgovor o tome što očekujete i kako se osjećate. Situacija na poslu ide nabolje, imate dobre izglede za pozitivne promjene, ali nemojte pristati na sve što vam ponude dok ne saznate potpune informacije.

Djevica
Analizirajte kako trošite novac, u kojoj mjeri, koliko tko doprinosi zajedničkom budžetu. Razmislite i o dodatnom izvoru zarade. To može biti i neki honorarni posao, ne morate nužno mijenjati trenutno radno mjesto. Bit ćete u iskušenju da donosite impulzivne odluke, naročito u odnosu s partnerom. Pokušajte se manje oslanjati na emocije, a više na razum. Stavite se u partnerov položaj, razmislite je li baš on za sve odgovoran.