Uštap u Vagi 16. travnja podsjeća nas da je za umijeće dobrog življenja potrebna ravnoteža. Ova profinjena energija nadahnjuje nas da se okrenemo ljepšoj strani života, da uživamo u druženjima, u umjetnosti, u ljubavnoj vezi. Ako ste se zatekli u neugodnoj situaciji, mogli biste pronaći elegantan kompromis.

Vaga, Blizanci i Vodenjak nadahnuti idejama pravednosti žele ispravljati tuđe pogreške. Lako ćete izgladiti nesporazume u ljubavi i uploviti u mirne ljubavne luke. Ovan, Lav i Strijelac trude se više nego inače oko svih svojih odnosa pa će biti nagrađeni osjećajem pripadnosti i poštovanja. Rak, Škorpion i Ribe prave su osobe kojima se treba obratiti za savjet i podršku. Objektivno sagledavanje situacije uz vaš emotivni senzibilitet pomoći će i vama i drugima da pronađete pravo rješenje za sve nevolje i boli. Bik, Jarac i Djevica svoje će aktivnosti dovesti do konačnog uspjeha. Položeni ispiti, diplome, priznanja, novac, napredovanje, bez obzira na to u kakvom obliku dolazi potvrda vašeg uspjeha, bit ćete jako zadovoljni.

Prva ovogodišnja pomrčina Sunca dolazi 30. travnja s mlađakom u Biku. Snažan trenutak za nove početke, promišljeno krećemo u akciju. Ne zaboravimo na financije. Ako ste u plusu, razmislite kako dobro investirati, a ako ste u minusu, razmislite o štednji kako biste platili zaostatke. I tijelo bismo mogli vratiti u formu! Ne moramo se iscrpljivati vježbanjem, dovoljno je okrenuti se svježoj hrani. Šetnje u prirodi, rad u vrtu, dovoljno sna i uredan raspored svakodnevnih aktivnosti učinkovito će nas osvježiti. Bik, Rak i Jarac mogu mirno uživati u ljubavi i ljepoti. Priuštite si masažu, wellness, dobru hranu, sve što će vaša osjetila ispuniti ugodom i zadovoljstvom. I sve to podijelite s partnerom. Za Strijelca, Ovna i Lava podsjetnik da drukčije organiziraju svoje vrijeme. Užurbanost, poslovi i sav uloženi trud nemaju smisla ako ne stignete uživati u rezultatima svog rada.

Vodenjak će osjećaj sigurnosti učvrstiti uz obitelj, uljepšavanjem doma i rješavanjem zaostataka praktične strane života. Vaga i Blizanci trebali bi se učvrstiti iznutra. Svi oblici rada na sebi, samopomoći kroz ono što vas učvršćuje sad je najvažniji zadatak. Rak, Ribe i Škorpion trebali bi svoje ideje podijeliti s drugima. Vaše dobro raspoloženje i kreativnost nadahnut će druge, a svi poslovni projekti tek će se u timskom radu rascvjetati.