Tjedni horoskop od 2. do 8. svibnja 2022. godine!

Ovan
Financijska strana života bit će vam u fokusu tijekom ovog tjedna. Tražit će dodatne načine zarade. Jedan od njih može biti da odmah počnete da realizirate ideje koje odavno imate, ali niste ih imali hrabrosti implementirati. Trudite se održati pozitivan stav, uz pomoć njega prizvat ćete dobre stvari u život i to vrlo brzo. Povoljan dan je četvrtak, nepovoljan je subota.

Bik
U narednom periodu postoji opasnost od gubitka novca i prekomjernog trošenja stoga budite oprezni i razumni. U poslovnom smislu, bit ćete prijateljski raspoloženi i otvoreni za dijalog. To će vam donijeti uspješne pregovore i dogovoriti nove poslove ili suradnje. Ali nemojte zaboraviti na odmor, planirajte putovanje, donijet će vam mnogo pozitivne energije. Povoljan dan je utorak, nepovoljan je četvrtak.

Blizanci
Imat ćete puno obaveza tako da ćete u nekom trenutku sigurno osjetiti preopterećenje, a mogući su i konflikti na poslu. Budite oprezni, ljudi iz okruženja pokušat će vas zavesti i preveslati. Ne bi bilo na odmet da se pozabavite svojom budućnošću i da osmislite buduće korake. Povoljan dan je srijeda, nepovoljan je utorak.

Rak
Tijekom ovog tjedna čeka vas dosta teških odluka, a situaciju će dodatno otežati obveze i brige. Razmislite o ulaganjima u dugoročne projekte, a u tome će vam pomoći proširivanje kruga poznanstava. Za vikend možete očekivati i manje obiteljske nesuglasice. Povoljan dan je srijeda, nepovoljan petak. 

Lav
Pokušajte obujam posla svesti na 'normalnu' mjeru i napravite pauzu. Čeka vas važna stvar kojoj morate da se posvetite, trebat će vam dosta koncentracije, ali i brzina. Kako ne bi došlo do sukoba s najbližima, nemojte svima pričati svoje planove i želje. Povoljan dan je četvrtak, nepovoljan je ponedjeljak.

Djevica
Tijekom ovog tjedna potrudite se ne brinuti previše o događajima koji se događaju, a još manje o onima koji će se potencijalno dogoditi. Pustite stvari da idu svojim tokom. Za vikend priuštiti sebi da zaboravite na sve probleme, otjerate tužne misli i uradite nešto lijepo za sebe. Povoljan dan je petak, nepovoljan je utorak. 

Vaga
Pred vama je izuzetno uspješan period za realizaciju ideja i provođenje planova. Bit će potrebno da se malo nametnete drugima i pokažete koliko vrijedite, možda čak i da ste nezamjenljivi, ali ne da i da budete previše ponosni i arogantni. Povoljan dan je petak, nepovoljan je srijeda.

Škorpion
Tijekom ovog tjedna morat ćete donositi odgovorne odluke, ali prvo morate o svemu dobro i temeljno razmisliti. Vrijeme je da napravite neke promjene u svom životu, da ono što vam ne odgovara zamijenite nečim boljim, ljepšim. Za vikend može doći do trzavica s drugim ljudima, pa će situacija zahtijevati od vas uzdržanost i razboritost. Povoljan dan je utorak, nepovoljan je subota.

Strijelac
Vjerovali ili ne, tijekom ovog tjedna odlično ćete se slagati sa svojim nadređenima, u vašem odnosu vladat će potpuna harmonija. Poželjet ćete biti ispred svih, dobiti bolju poziciju, ali trenutno nije povoljan trenutak. Budite strpljivi, vaše vrijeme dolazi. Povoljan dan je srijeda, nepovoljan je ponedjeljak.

Jarac
Na poslu može doći do neočekivanog preokreta koji će donijeti ugodna iznenađenja. Period pred vama je turbulentan, možete biti impulzivni, ali uz malo truda i takta, sve bi trebalo ispasti sasvim dobro. Moguće je da ćete se za vikend morati baviti organizacijom posla i drugih ljudi. Povoljan dan je petak, nepovoljan je četvrtak.

Vodenjak
Pokušajte u ovom periodu prionuti na posao i riješiti sve nedovršeno, privedete kraju projekte. Potrudite se da svojim izjavama i postupcima ne izazivate nezadovoljstvo kod drugih. Najbolje je da se držite po strani, naročito u stvarima koje vas se ne tiču direktno. Poželjno je da tijekom ovog tjedna ne započinjete ništa novo. Povoljan dan je petak, nepovoljan dan je srijeda.

Ribe
Pred vama će se otvoriti velike profesionalne i kreativne mogućnosti, samo nemojte ići u krajnosti i preforsirati se tako da ne kraju ne učinite radite ništa. Potrebno je da osvijestite svoje emocije i naučite ih kontrolirati. Povoljan dan je ponedjeljak, nepovoljan dan je četvrtak.