Kad je Venera u znaku Ovna imamo želju započeti nešto novo, unijeti više uzbuđenja u naše odnose. Sve će se odvijati dosta brzo i spontano. Kao da nemamo strpljenja i vremena za čekanje, okolišanje i odgode. Ili je ili nije. Ili hoću ili neću. Nema sredine.

Ova Venera je jako nestrpljiva i odlučna te nema volje za dugotrajno zavođenje. Slijedom toga, možemo očekivati vrlo jasne i direktne ponude. Nemamo što čitati između redaka. Ono što vidimo i čujemo, tako i jest. S njom lako plane strast, brzo se podigne jak emotivni naboj, no isto tako brzo dođe do gubitka interesa. Bitno je samo da nije dosadno.

Često je lov uzbudljiviji od dolaska na cilj. Očekuje nas novi početak u intimnim odnosima, u financijskim pitanjima i shvaćanju onoga što nam je vrijedno i gdje leže naše prave vrijednosti. Hrabrost i odlučnost te samouvjerenost su na cijeni. Ako znate što hoćete i kako to ostvariti, nadomak ste cilju.

Sve o čemu smo sanjali i maštali dok je Venera bila u Ribama, sada nas može pokrenuti na akciju. A tek će prelazak Venere u znak Bika od 28. svibnja pokazati jesu li naši izbori održivi i imaju li rok trajanja.