Tjedni horoskop od 9. do 15. svibnja 2022. godine!

Ovan
Tijekom ovog tjedna bit ćete bez motivacije, što može predstavljati problem. Treba vam nešto što vas može natjerati da ujutro s osmjehom na licu ustanete i provedete vrijeme što aktivnije. Čeka vas dosta komunikacije s ljudima. Neće sve ići glatko, ali se potrudite da se mnogo ne živcirate.

Bik
Tijekom ovog tjedna bit ćete prilično hladni. To je zato što ćete puno misliti o prošlosti i budućnosti, o problemima i nevoljama. Astrolozi vam savjetuju da se pozabavite svojim mislima i da se manje opterećujete, naročito prošlošću jer je ne možete promijeniti. Ono što je bilo ostavite iza sebe i okrenite novi list. S optimizmom ćete postići sjajne rezultate.

Blizanci
Pokušajte tijekom ovog tjedna svoj život dovesti u red. Ako o sebi razmišljate negativno, tražite sebi mane i ističete slabosti, Venera u Ovnu će vas natjerati da se udavite u vlastitim strahovima. Ako vam se čini da ste beskorisni, znajte da je to samo prolazna faza. Svatko ima dana kada se osjeća bezvrijedno, ali svi imamo svoje talente i prednosti, samo ih trebamo osvijestiti.

Rak
Bilo bi dobro da se tijekom ovog tjedna fokusirate na financijsku sferu života, jer će u ljubavnom životu doći do poteškoća. Astrolozi vam savjetuju da važne odluke vezane za ljubav odložite za kasnije zbog retrogradnog Merkura. Tako ćete izbjeći nepotrebne probleme i sukobe s voljenom osobom. Budite strpljivi i staloženi, što god da se događa. 

Lav
Ovaj tjedan je pogodan za aktivan rad i ljubavne podvige. Planeti će vam biti podrška, pokazujući vam pravi put u životu i izoštravajući vašu intuiciju. Imate odlične uvjete da ostvarite veliki uspjeh u poslu. Međutim, mogući su financijski gubici uslijed utjecaja retrogradnog Merkura. Astrolozi vam savjetuju da budete ljubazniji i tolerantniji prema drugima.

Djevica
Čeka vas zahtjevan početak tjedna, a sve što se događa vama će se čini još težim i fatalnijim. Sve ćete shvaćati suviše osobno, kao da se netko namjerio na vas, pa ćete sami sebi trošiti dragocjenu energiju. Da biste to izbjegli i smanjili izljeve negativnih emocija, astrolozi vam savjetuju meditaciju i mentalni detoks.

Vaga
Ako ste u prilici uzeti malo slobodnih dana, sada je savršen period za promjenu sredine. Putovanje će pozitivno utjecati na vašu energiju, naročito zbog činjenice da vas od 9. do 11. svibnja čeka dosta trzavica. Astrolozi vam savjetuju da ograničite komunikaciju s negativnim ljudima i manipulatorima i da nepovoljan položaj planeta iskoriste za mentalni detoks i čišćenje misli od svega negativnog i lošeg.

Škorpion
Venera u Ovnu i retrogradni Merkur prepuni su slomova i neuspjeha, ali ne i za Škorpione! Ove promjene vam neće donijeti probleme. Tjedan će biti dobar za pronalaženje novih poznanstava, poslovnih i privatnih koji će u budućnosti donijeti koristi. Moguć je pojačani umor.

Strijelac
Sve što vam je u ovom trenutku potrebno je da pravilno odredite prioritete u životu kako svoju energiju ne biste trošili na nepotrebne stvari. Bilo bi dobro da sredite svoj životni prostor, je izbacivanje viška stvari omogućava pozitivnoj energiji da cirkulira i prizove blagostanje. Astrolozi savjetuju da svemu što radite pristupite mudro, hladne glave. 

Jarac
Tijekom ovog tjedna bit će vam potrebna jaka energija, jer se u periodu od 9. do 15. svibnja mogu pojaviti mnogi novi iscrpljujući problemi i zadaci, kao i mnogo toksičnih ljudi u okruženju. Sve što radite i poduzimate pažljivo razmotrite. Veoma je važno da ne dozvolite da vam negativnost i sumnja ometaju napredak i da problemima pristupate kreativno: razmišljanje van okvira pomoći će vam da brže pronađete izlaz.

Vodenjak
Slobodni predstavnici ovog znaka mogu aktivirati u traženju partnera, a astrolozi vam savjetuju da budete hrabriji. Vrijeme je da uložite sve napore kako biste postigli svoje ciljeve i kako ne biste propustili šansu da budete sretni. Sve je na vama, a ključna riječ je promjena!

Ribe
Dolazi vrijeme koje je savršeno za introspekciju, vrijeme oslobađanja od straha, anksioznosti i opsesivnih misli.  Retrogradni Merkur će diktirati pravila, pa vam astrolozi savjetuju da ne riskirate, dobro razmislite o svojim postupcima, kao i o trošenju novca. Na polju ljubavi čeka vas dosta nesuglasica, ali zapamtite - sve je rješivo. Ako ste sami, sada nije najbolje vrijeme za započinjanje veze.