Horoskop za vikend od 23. do 25. rujna 2022. godine!

Ovan
Mjesec u Djevici donosi mnogo aspekata u petak i subotu, koji se prvenstveno fokusiraju na zdravlje, navike, ali i blagostanje. Mladi Mjesec učinit će ovaj period idealnim za provođenje promjena koje će vam poboljšati život i istovremeno potaknuti vas da se odreknete ponašanja koje vam škodi. Mlad Mjesec u Vagi povezuje Sunce u vašoj sedmoj kući partnerstva, potiče vas se potrudite oko veze s osobom za kojom žudite. Imate pomoć zvijezda.

Bik
Nevjerojatno ste kreativni u periodu kada Mjesec u Djevici spaja vaš vladajući planet Veneru s Merkurom u vašoj petoj kući. Ovo je idealno vrijeme da predstavite neki novi projekt ili unaprijedite postojeći. Mladi Mjesec u znaku Vage spaja Sunce u vašoj šestoj kući, stvarajući energiju koja vam je potrebna da biste se bavili poslom na nov, kreativan način i sproveli promjene u uobičajenom ritmu, a koje su vam neophodne da biste napredovali.

Blizanci
Vaša vladajući planet, Merkur spaja Mjesec u Djevici u vašoj četvrtoj kući doma i obitelji. Usmjerite pažnju na dom i voljene osobe kako biste popravili odnose i vratili bliskost. U nedjelju, mlad Mjesec u Vagi poziva vas da započnete nove kreativne projekte i iskoristite priliku za romantiku. Ljubav vam je naglašena, a zvijezde vas podržavaju.

Rak
S Mjesecom u Djevici koji spaja Merkur i Veneru u vašoj trećoj kući zajednice, veza i komunikacije, imate sve što vam je potrebno da razradite mrežu poslovnih kontakata, koja će vam pomoći da planove provedete u djelo. Mladi Mjesec u znaku Vage spaja Sunce u vašoj četvrtoj kući, i omogućava vam da poboljšate odnose u obitelji. Zvijezde su vam naklonjene vezano za novac, očekujte poboljšanje financija. 

Lav
Mjesec u Djevici u konjunkciji s Merkurom i Venerom u vašoj drugoj kući, usmjerava vašu pažnju na financije i potiče da obratite pažnju na detalje. Poduzmite korake da se zaštitite i izbjegnete malverzacije. Mlad Mjesec u Vagi povezuje se sa Suncem, potičući vas da poradite na odnosu s prijateljima, partnerom i preispitate način na koji komunicirate. Smiješe vam se nove poslovne prilike.

Djevica
Ovaj vikend je posebno usmjeren na Djevice, Mjesec u konjunkciji s Venerom i Merkurom u njihovoj prvoj kući donose priliku da se redefiniraju, preispitaju tko su, kako ih drugi doživljavaju. Zbog spoja mladog Mjeseca u znaku Vage sa Suncem, u fokusu je novac. Imate dobru priliku započeti važne poslove koji će vam dugoročno donijeti financijsko blagostanje. 

Vaga
Mjesec u Djevici u konjunkciji s Venerom i Merkurom, ovog vikenda će osvijetliti vaš duhovni život, intuiciju i snove. Obratite pažnju na osjećaje koji vam se javljaju tiho, ali vas ne napuštaju. Bit ćete ispunjeni mudrošću i imati jasan cilj. Mladi Mjesec u Vagi spaja Sunce u vašoj prvoj kući, što vam poboljšava samopouzdanje, a razmišljate o greškama koje ste radili i kako ih ispraviti. 

Škorpion
Ovog vikenda, konjunkcija Mjeseca u Djevici s Merkurom i Venerom u vašoj jedanaestoj kući potiče vas da se povežete sa svojim prijateljima i srodnim dušama. Jedanaesta kuća također upravlja humanitarnim radom, pa ne bi bilo loše da volontirate ako imate priliku. Mladi Mjesec u Vagi spaja Sunce, stavlja fokus na duhovnost i intuiciju. Poziva vas da se više pozabavite ovim aspektom svog života.

Strijelac
Ovog vikenda, Mjesec u Djevici je u konjunkciji s Merkurom, a Venera usmjerava vašu pažnju na profesionalni život. Potiče vas da poduzmete korake koji će vas pokrenuti naprijed u karijeri koju ste izabrali. Mladi Mjesec u Vagi spaja Sunce, što ističe vašu društvenu i humanitarnu stranu. Najbolji su dani da poradite na prijateljstvima, uspostavite nova, a stara ojačate. Obogatit ćete svoj život.

Jarac
Zemljani Mjesec u Djevici spaja Veneru i Merkur u vašoj devetoj kući ovog vikenda, potičući vas da se prepustite provodu, zabavi s prijateljima i avanturi. Mladi Mjesec u Vagi spaja Sunce u vašoj desetoj kući, fokusirajući se na vaše planove i profesionalne mogućnosti. Ovo vam može pomoći da napredujete u karijeri, nemojte propustiti ovu priliku.

Vodenjak
Mjesec u Djevici ovog vikenda spaja Merkur i Veneru, stavljajući u centar pažnje intimu s partnerom. Ovog vikenda vodite računa o "papirima", ugovorima, imovini i projektima koje dijelite s drugima. Mladi Mjesec u Vagi spaja Sunce, a ovaj tranzit je usmjeren na proširenje vidika, širenje polja djelovanja, ali i avantura.

Ribe
Mjesec u Djevici ovog vikenda je u konjunkciji s Merkurom i Venerom, suprotstavljajući se vašoj vladajućoj planeti, Neptunu. Ovo će utjecati na vaš odnos s partnerom. Što možete učiniti da produbite vezu, ljubav i komunikaciju? Mladi Mjesec u Vagi spaja se sa Suncem, što vam pomaže da ojačate bliskost s partnerom, ali i da možda zajedno pokrenete neke nove poslovne projekte.