Tjedni horoskop od 10. do 16. listopada 2022.!

Ovan
Tijekom ovog tjedna sve se za vas odvija sasvim dobro. Venera je i dalje jaka, tako da će vam biti od velike pomoći na putu pronalaženja srodne duše. Tjedan je odličan da završite sve stare projekte i prije nego što započnete nove.

Bik
Zajednički posao s partnerom osuđen je na uspjeh! Od velike koriste bit će vam i stjecanje novih poznanstava koja ćete moći iskoristiti za razvoj posla. Ako poradite na svom samopouzdanju, lako ćete pridobiti pažnju drugih. Pronađite vremena za obitelj i prijatelje. Sjajno je vrijeme i za učenje novih stvari.

Blizanci
Očekuje vas prilično miran tjedan koji možete posvetiti odmoru ili kratkom putovanju. Najvažnije je da prestanete da se žalite na život i sudbinu, koliko god da je teško. Možda osjećati pomanjkanje energije, ali uskoro vas očekuje stabilizacija emocija što će vam donijeti unutarnji mir.

Rak
U vašem području karijere i novca, sve je vrlo maglovito, mnogo toga će ovisiti od vaše snalažljivosti. Bit ćete u prilici razumjeti glavne razloge svojih dosadašnjih neuspjeha i iz njih izvući pouke. Sada je dobar trenutak da ispravite sve što možete - izgladite odnose, ispričate se ako ste pogriješili ili niste bili u pravu…

Lav
Zvijezde će vam pomoći da pronađete rješenje za sve probleme i popravite samopouzdanije. To će vas mentalno osnažiti i pomoći da dođete do uspjeha. Na ljubavnom planu sve je u najboljem redu - čeka vas tjedan ispunjen nježnošću i romantikom. Povoljan položaj planeta skrenut će pažnju drugih na vas i potaknuti ih da vam upućuju komplimente.

Djevica
Zalihe energije će se smanjiti pa ako ne vodite računa o sebi, možete upasti u mnoge nevolje i probleme, prije svega zdravstvene. Izbjegavajte rizično ponašanje i sve što vas može uvaliti u novčane probleme. Merkur u Vagi unosi harmoniju u vaš život, što će rezultirati unutarnjim spokojem i mirom.

Vaga
Tijekom ovog tjedna morat ćete se pozabaviti pravnim pitanjima. Pojedine Vage osjetit će posljedice svojih ranijih postupaka i ponašanja. Raspoloženje će vam biti pomalo nestabilno - bit ćete u neskladu između razuma i osjećaja i razuma, posebno na kraju tjedna.

Škorpion
Intuicija vas rijetko iznevjeri, a kao rezultat toga otkrit ćete pravo lice osobe iz svog bliskog okruženja, što će vam izazvati razočarenje, ali i ljutnju. Budite spremni da se iznenada pojave problemi ili greške izazvane ranijim postupcima. Ako ste pozvani da prisustvujete na nekom događaju ili imate važan sastanak, pokušajte ih odgoditi. Nije pravo vrijeme za velike odluke.

Strijelac
Tjedan vam donosi mnogo zanimljivih prilika i poznanstava. Posebno će imati sreće oni predstavnici znaka koji su otvoreni za sve novo, spremni da uče i mijenjaju svoje živote. Mnogi će imati priliku unaprijediti svoje profesionalne vještine, što će im kasnije donijeti mnogo uspjeha u karijeri. Uspjet ćete popraviti svoju financijsku situaciju, ali samo ako ne propustite šansu koja vam se pruža.

Jarac
Jarci riskiraju da pokvare odnose s dijelom svog okruženja zbog upornog držanja svojih ideja, bez obzira na ljude i situacije. Oni koji su na visokim pozicijama, lako se mogu naći u situaciji da prekorače ovlaštenja i samim tim izgube svoju lidersku poziciju. Najveći uspjeh imat će oni koji pokažu svoje diplomatske sposobnosti i vještine.

Vodenjak
Tijekom ovog tjedna pratit će vas pad energije i smanjenje aktivnosti, a mnogi će upasti u jesenju letargiju. Da biste poboljšali svoje mentalno stanje, potrebno je da se brinete o svom tijelu i da mu osigurate svježu energiju - vodite računa o prehrani, prakticirajte jogu i laganu šetnju.

Ribe
Veći dio tjedna bit će neizvjestan, što će izazvati nestabilno emocionalno stanje. Mnoge Ribe će proniknuti u sebe i dobiti odgovore na pitanja „Tko sam ja? Gdje idem? Što želim? Što mogu učiniti kako bih bila sretna?" Mnogi predstavnici znaka suočit će se s neiskrenošću partnera, što će dovesti do zahlađenja odnosa.