Tjedni horoskop od 17. do 23. listopada 2022.!

Ovan
Ovog tjedna ćete morati preispitati svoje obaveze i planove. Možda će biti potrebno promijeniti svoj raspored kako biste bili produktivniji ili promijenili neke loše navike. Ne dozvolite da vas pogađaju kritike. Konstruktivne uvažite, iskoriste ih da naučite nešto, a zlonamjerne zaboravite. Posvetite više vremena svom zdravlju i odmoru.

Bik
Glavna tema ovog tjedna bit će ljubavni odnosi. Možda osjećate da se u vašem osobnom životu događaju čudne promjene. S jedne strane, činit će vam se da je došlo vrijeme da formalizirate odnos s voljenom osobom. S druge strane, sumnjate da je partner sposoban za tako nešto. Astrolozi savjetuju da financijska pitanja ne potežete ovog tjedna jer će dovesti do nepotrebnih sukoba.

Blizanci
Fokus će biti na obiteljskom životu i uređenju doma u skladu s pravilima feng shuija. Ako živite s roditeljima, teško ćete izbjeći napete ili konfliktne situacije koje su uobičajene u domovima u kojima živi više generacija. Pokušajte napraviti kompromis i učiniti nešto što će koristiti svima.

Rak
Ovog tjedna čekaju vas putovanja i upoznavanje mnogo ljudi. Bit će vam zanimljivo komunicirati, širiti svoje vidike i iskustva. Možda će do vas stići glasine koje će vas iznenaditi. Možda ćete se razočarati u nekoga koga poznajete. Međutim, bit će i mnogo pozitivnih, radosnih trenutaka. Oni koji na putovanje odlaze sami, imaju šansu upoznati novu ljubav.

Lav
Tijekom ovog tjedna najviše ćete biti zabrinuti za materijalno blagostanje. Pokušavate pronaći načine da zaradite više novca. Međutim, sve što želite postići zahtijevat će određene financijske troškove. Dobra vijest je da možete pitati članove obitelji ili prijatelje da vam pomognu, rado će vam izaći u susret.

Djevica
Poželjet ćete iznenaditi svoje prijatelje. Pozovite ih na večeru, spremite neko lijepo i neobično jelo i vina. Ovaj tjedan dobar je za promjenu imidža - razmislite o promjeni boje kose ili stila odijevanja. Promjene su uvijek dobre jer unose u život novu energiju. Čuvajte se spletki na poslu.

Vaga
Imate potrebu za odmorom od užurbanosti svakodnevnog života, želite isključiti sve telefone i povući se na neko vrijeme. Ovo je dobro vrijeme da se usredotočite na vlastiti duhovni razvoj. Moći ćete razriješiti neke svoje nedoumice i komplekse, osloboditi se strahova i pronaći unutarnji mir. 

Škorpion
Moguć je sukob s prijateljem, što može dovesti do duge svađe ili čak prekida prijateljstva. S druge strane, tijekom ovog perioda možete upoznati zanimljivu i ugodnu osobu s kojom ćete razviti prijateljske odnose. Tjedan je povoljan za komunikaciju, sklapanje novih poslova. Iskoristite svoje kontakte da upoznate još više novih ljudi, netko od njih može biti vaš poslovni partner.

Strijelac
Zauzetim Strijelcima ovaj tjedan će donijeti poteškoće u odnosima s partnerom. Sve što kažete nailazi na zid i negodovanje, nemate podršku ni za što… Sada je pravo vrijeme da preispitate svoj odnos. Možda vas ništa više ne vezuje, a odnos je postao samo navika. Zbog čega ostajete? 

Jarac
Ovog tjedna žudite za znanjem i novim iskustvima. Upišite neki tečaj, učite novi jezik, krenite na radionicu. Iskoristite vrijeme za nešto korisno što vam u budućnosti može donijeti koristi. Neki Jarci će otići na uzbudljivo putovanje i upoznati mnogo zanimljivih ljudi. Pazite samo da se ne zanesete toliko da potpuno zaboravite na rješavanje financijskih pitanja.

Vodenjak
Imate pojačanu želju za avanturom i rizicima. Osjećate nalet adrenalina. Čuvajte se nepromišljenog ponašanja, posebno što se financija tiče. Ako ste u vezi, sada je sjajna prilika da učvrstite svoj odnos i podgrijete strasti. Oni koji su sami imaju šanse za romansu s kolegom ili čak šefom. 

Ribe
U fokusu ovog tjedna bit će partnerstvo. U poslovnim odnosima, sve ide svojim tokom, širite poslove, sklapate nova partnerstva s uspješnim suradnicima. Međutim, u osobnim odnosima, moguće se poteškoće s voljenom osobom. Pokušajte riješiti nesuglasice.