Horoskop od 14. do 16. listopada 2022.!

Ovan
U petak, Mjesec je u Blizancima što poboljšava vaš odnos s voljenima. Vrijeme je da se posvetite romansi. U subotu ujutru, konjunkcija između vašeg vladajućeg planeta, Marsa i Mjeseca u Blizancima, ispunjava vas moćnom energijom, usmjerite je mudro. Ovog vikenda Mjesec u Raku potiče vas da se posvetite domu i obitelji.

Bik
Mjesec u Blizancima u petak u trigonu je s vašim vladajućim planetom Venerom u Vagi. Ovo vam pomaže da zablistate, posebno na poslu. Subotnja konjunkcija između Mjeseca i Marsa u vašem sektoru novca upozorava vas da vodite računa o tome koliko trošite. Kasnije u toku dana, Mjesec u znaku Raka je u kvadratu s Jupiterom, udvostručujući upozorenje kada je riječ o financijama.

Blizanci
U petak, Mjesec u Blizancima u trigonu je sa Suncem, Merkurom i Venerom, jačajući vaše samopouzdanje i osobnu moć. Konjunkcija Mjeseca s Marsom u subotu ujutro vas natjera da stupite u vodstvo dok vam pruža obilje energije. Mjesec je u Raku do kraja vikenda. Njegov kvadrat prema Jupiteru naglašava potrebu za sigurnošću. Budite oprezni s financijama.

Rak
Mjesec u Blizancima osvjetljava snove dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću. Ovo poboljšava odnose s članovima obitelji. U subotu ujutro, konjunkcija Mars - Mjesec otežava spavanje. Mjesec je u znaku Raka u kvadratu s Jupiterom kasnije tijekom dana, pa pazite da ne pretjerujete.

Lav
U petak ćete se više posvetiti prijateljstvu nego obitelji, jer Mjesec u Blizancima osvjetljava to područje. Trigon Venere i Sunca u vašoj je zoni komunikacije i veza. Zabava je trenutno na vrhu vaše liste. Ovaj nagon samo postaje jači kada se u subotu Mjesec spoji s Marsom. Nedjelja je idealan dan za odmor. 

Djevica
U petak živahni Mjesec u Blizancima u trigonu je sa Saturnom, Venerom i Suncem. Ovo je odlično za vašu karijeru i financije, iako konjunkcija Mjeseca s Marsom u subotu ujutro znači da ćete morati trošiti oprezno. U subotu popodne Mjesec u Raku vas poziva da provedete vrijeme sa svojim prijateljima, i dok kvadrat između Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta, Merkura, može otežati komunikaciju u nedjelju, vi se savršeno snalazite u tim vodama.

Vaga
Avantura vam zvoni na vrata u petak dok živahni Mjesec u Blizancima ističe vašu devetu kuću. Ako ne možete da spakirati kofere i otići na putovanje odmah, svakako možete planirati. Trigon između Mjeseca i Saturna vam pomaže u logistici. Nemojte obećavati stvari koje ne možete da ispunite do kraja. Konjunkcija Mjeseca i Marsa zahtjeva praktičnost. 

Škorpion
Romantika kuca na vaša vrata ovog petka dok Mjesec u Blizancima osvjetljava vaš intimni sektor. Oslonite se na romantiku i planirajte izlazak. Nećete biti razočarani. Mjesec u Raku vas potiče da izađete u svijet i uživate u novim prizorima, zvucima, poznanstvima...

Strijelac
Mjesec u Blizancima u petak osvjetljava vaš sektor partnerstva, što je skladu s romantičnom Venerom. Planirajte izlazak u skladu sa željama vaše voljene osobe i bit ćete oduševljeni ishodom, posebno u subotu ujutro kad se Mars spoji s Mjesecom. Jupiter, vaš vladajući planet, također je u kvadratu s Mjesecom u znaku Raka. Odmorite se i vratite svoju snagu kako biste preplavili život entuzijazmom i energijom.

Jarac
U petak bi posao mogao izazvati pobjednički ples dok Mjesec u Blizancima osvjetljava vaš sektor zapošljavanja, s trigonom Venere, Sunca i Saturna. Naklonite se dok vas reflektor obasjava. Subotnja konjunkcija između Marsa i Mjeseca može olakšati prekomjerni rad. Srećom, Mjesec u Raku stiže na vrijeme da ohladi stvari. Čak vas i kvadrat između Mjeseca i Jupitera upućuje ka ognjištu i kući.

Vodenjak
Mjesec u Blizancima potiče romantiku dok prolazi kroz vašu petu kuću. Planirajte izlazak i pustite strast da preuzme kormilo kada se Mjesec u subotu ujutro spoji sa strastvenim Marsom. U nedjelju, Mjesec u Raku u vašem sektoru zdravlja i blagostanja poziva vas da se brinete o sebi, opustite i uživate u zasluženom odmoru.

Ribe
Mjesec u Blizancima u petak u trigonu s Venerom, Suncem i Saturnom, ulijeva divnu energiju u vaš dom i obiteljski sektor. Subotnja jutarnja konjunkcija Mjeseca i Marsa vas budi rano da biste mogli započeti projekte koje do sada niste stigli. Lako je pretjerati s ovim tranzitom. U subotu i nedjelju, Mjesec u Raku izvlači vašu kreativnost na površinu.