Tjedni horoskop od 31. listopada do 6. studenog 2022.!

Ovan
Za Ovna, ovaj će tjedan će biti vrlo dinamičan. U prvoj polovici bit će povoljno vrijeme za učenje i putovanja. Povećava se vaša sklonost riziku, potreba za snažnim emocionalnim manifestacijama. Druga polovica tjedna može biti povezana s povećanim nesuglasicama u partnerskim odnosima. Prema partneru se ponašajte nježnije i ljubaznije, izbjegavajte sukobe. 

Bik
Bik će u prvoj polovici tjedna primjetno poboljšati bračne odnose. To ne znači da će svi problemi biti riješeni i problemi otklonjeni. Međutim, kod bračnog partnera ćete vidjeti spremnost za rješavanje konkretnih pitanja. Trudite se poboljšati odnose s prijateljima. U drugoj polovici tjedna treba posvetiti više pažnje zdravlju.

Blizanci
Blizance očekuje značajno poboljšanje zdravlja. Preporučuje se aktivno vježbanje i jačanje imuniteta. Također je dobro vrijeme da se oslobodite loših navika, promijenite dnevnu rutinu. Ako ste zaljubljeni, izbjegavajte izljeve ljubomore. S partnerom i djecom se potrudite pronaći zajednički jezik. 

Rak
Rakovima u prvoj polovici tjedna savjetuje izbjegavanje stresnih situacija. Nemojte se preopteretiti na poslu. Za romantične veze i brak, ovi dani su odlični. Ovo je vrijeme kada će zavladati međusobno razumijevanje, zasnovano na dubokom osjećanju međusobne ljubavi. Preporučuje se da provedete više vremena na zabavi, prisustvujete svečanim događajima, koncertima.

Lav
Izuzetno je povoljno vrijeme za uspostavljanje savršenog reda u obitelji i domu. U ovom periodu možete se odlučiti za generalno čišćenje. Očekuju vas napetosti u ljubavi ako otvoreno ne komunicirate s partnerom.

Djevica
Djevice će se u polovici tjedna odlično provoditi. Period je povoljan za romantične susrete. Imat ćete i mnoga druga ugodna iskustva vezana za putovanja, komunikaciju s ljudima i razmjenu informacija. Ovih dana ne treba kupovati skupe poklone i predmete koji vam nisu potrebni.

Vaga
Financijska situacija će se popraviti u prvoj polovici tjedna. Pokušajte ugoditi sebi korisnom kupovinom za dom. To može biti nešto u vezi s kućnim aparatima ili jesenskim dekoracijama.Tijekom ovog perioda, zvijezde vas potiču da obratite više pažnje na svoje zdravlje: prehlade mogu postati češće.

Škorpion
Posvećivat ćete više vremena komunikaciji, čitanju knjiga, učenju i putovanjima. Ovo su dobri dani za obrazovanje i samousavršavanje. Možete organizirati piknik u prirodi. U međuvremenu, sada mogu nastati problemi s novcem zbog visokih i nekontroliranih troškova za sve vrste zabave i poklona. 

Strijelac
Povoljno je vrijeme za samousavršavanje. Preporučuje se da neko vrijeme provedete u tišini, u mirnom, udobnom okruženju. Ovo će vam pomoći da vratite snagu i pronađete unutarnji mir, postignete harmoniju uma i tijela. Pokušajte sada ne miješati ljubavne veze i prijateljstva.

Jarac
Jarcima se u prvoj polovici tjedna ostvaruju neke želje. Budite spremni na ugodna iznenađenja koja će vam stići preko bliskih ljudi, istomišljenika. Provodite više vremena u neformalnoj prijateljskoj komunikaciji, među ljudima kojima je stalo do istih pitanja kao i vama. Izbjegavajte tračeve, glasine, klevete.

Vodenjak
U prvoj polovici tjedna savjetuje vam se da pokažete svrsishodnost i čvrstinu karaktera. U ovom slučaju ćete moći postići svoje ciljeve. Osjetit ćete da vam sudbina stavlja više odgovornosti i da vam istovremeno daje šansu za samoostvarenje. Možda će vas podržati netko iskusan u poslu koji će vam pomoći da riješite osjetljiva pitanja. 

Ribe
Vrijeme je povoljno za putovanja, druženja, zabavu.  Zvijezde vam sada savjetuju da se ne miješate u događaje oko vas koji vas se previše ne tiču. Tijekom ovog perioda bit će vam teško shvatiti pravo značenje onoga što se događa. Suzdržite se od financijskog zaduživanja.

Izvor: sensa.mondo.rs