Tjedni horoskop od 2. do 8. siječnja 2023.

Ovan
Problemi koji su vas zabrinjavali prije nove godine postepeno će se rješavati do kraja tjedna. U nedjelju popodne imat ćete vrlo bistru glavu, to je idealno vrijeme za planiranje. 

Bik
Tjedan vam nosi zanimljive uvide i otkrića. Bit će vam korisno posvetiti se učenju, čitanju, tečajevima, svemu čime širite vlastito znanje... 

Blizanci
Neka vam glava bude zauzeta intelektualnim aktivnostima, proširite svoje vidike. Tjedam je također povoljnan kada je riječ o preuređenju i sređivanju doma.

Rak
Vaš privatni život može postati aktivniji - na primjer, osjećaji prema sadašnjem ili bivšem partneru će se razbuktati novom snagom. Možete otkriti puno zanimljivih stvari o sebi, zavirite u svoje srce.

Lav
Ovog tjedna posebno vodite računa o svom zdravlju, detoksikaciji organizma nakon blagdana. Ako imate želju koja se tiče financija, trudite se i radite na njoj, ali se nemojte preopterećivati.

Djevica
Očekuje vas zanimljivo poznanstvo ili obnavljanje veze. Kreativne Djevice će biti na putu i ​​i mogu stvoriti puno lijepih uspomena. Komunikacija s djecom će biti uspješna.

Vaga
Poželjet ćete više boraviti u domu, izvršiti popravke ili preuređenje kuće. Na kraju tjedna, posebno vodite računa o svom zdravlju, više se odmarajte.

Škorpion
Čini se da su Škorpioni u snovima, očekuje vas diva tjedan! Bit ćete rado viđeni gosti. Ovo će vam ojačati samopoštovanje. Vjerujte svojoj intuiciji i slušajte unutrašnji glas.

Strijelac
Mars u vašem znaku je u opoziciji s Crnim mjesecom, Lilith. To može dovesti do problema u odnosima, posebno ako u njima postoje tajne. Dobro razmislite kome poklanjate srce i ne donosite ishitrene odluke. Moguće je poboljšanje financijske situacije.

Jarac
Tjedan započinje s čak 5 planeta u Jarcu, što će vas potaknuti da vodite računa o osobnim stvarima. Venera s Plutonom će povećati vaš magnetizam, ali u isto vrijeme možete se previše zanijeti. Ovog tjedna napravite novogodišnje planove i zapišite želje.

Vodenjak
Merkur je došao u vaš znak, a s njim i ubrzanje životnog ritma. Pa, ako možete da provesti tjedan učeći – sve što pročitate i čujete služit će vam u budućnosti.

Ribe
Mogli biste ovog tjedna osjećati kako vam nedostaje snage. Pazite da ne skrenete sa svog glavnog puta. Pustite zemaljsko i materijalno, posvetite se stanju duše i srca - sebi.