Godišnji horoskop za 2023. Strijelcima donosi povećanu energiju, potrebu za donošenjem važnih odluka, kao i razvoj strateškog razmišljanja. Svaki korak u ovoj godini može biti važan, stoga pažljivo analizirajte sve što želite postići. Oslobodite se nagomilanog stresa.

Žena Strijelac

Žene Strijelci u 2023. trebale bi poraditi na svom samopouzdanju. Prestanite se previše kritizirati, to nepovoljno utječe na vaše psihičko zdravlje, ali i na vaše odnose s bliskim ljudima. Ako ne volite sebe, kako možete očekivati da vas drugi vole? Oslobodite se krivnje i kroz opraštanje posvetite sebi više pažnje. U tome će vam pomoći i briga o vašem izgledu te zdravlju. Odgovarat će vam kreativna tjelesna aktivnost, možda ples. Kada poradite na samopouzdanju, moguće je da će se mnoge stvari popraviti na ljubavnom planu. Promjene u tom smislu kasnije će se pozitivno odraziti i na financije. Više se nećete ograničavati u ostvarenju svojih želja. Provedite vrijeme s prijateljicama, ženska energija vas smiruje.

Muškarac Strijelac

Previše razmišljate o sebi, a malo pažnje posvećujete svojoj srodnoj duši (ako je imate). Iako voljena osoba ima strpljenja, ono može i ponestati. Ljubav se mora stalno njegovati. Oni koji su usamljeni privlače osobe koje im se sviđaju, za njih su mogući flertovi i nove veze. Horoskop za 2023. godinu preporučuje muškarcima Strijelcima da budu čvrsti i principijelni u svojim odlukama, ne samo u privatnom životu, već i na poslu. Voditeljske ambicije i financijski zahtjevi značajno će porasti. Stoga se u prvoj polovici godine potrudite kako biste u drugoj mogli uživati u plodovima svoga rada.

Ljubav za Strijelca u 2023.

Tijekom ljeta očekuje vas uzbudljiv romantični život, no važno je ne idealizirati potencijalnog partnera i od svakoga očekivati savršenstvo. Oni koji su već u vezi moći će potaknuti svoje partnere na pozitivne promjene. Uživate u društvu bliskih ljudi, a moguća su i lijepa i uzbudljiva putovanja u 2023. godini. Muškarcima Strijelcima horoskop za 2023. predviđa da će bezglavo uroniti u posao, a do ožujka će se osjećati usamljeno, unatoč obilju seksualnog života. A u proljeće se može dogoditi zanimljiv susret koji će se na ljeto razviti u nešto više. Za osobe rođene u znaku Strijelca najvažnije je izbjegavati ljubavne trokute. Nelojalnost i poigravanje s tuđim emocijama mogu vas emocionalno koštati.

Zdravlje za Strijelca u 2023.

Više ćete paziti na svoje tijelo, zanimat će vas tečajevi fitnessa i nutricionizma. Savjetovat ćete se sa stručnjacima na temu zdravlja i željet ćete svojim savjetima pomoći drugima. Članovi obitelji će vam sigurno biti zahvalni na vašem iskustvu. Ne zaboravite na detoksikaciju i dogovorite si masažu ili se na neki drugi način pobrinite za opuštanje. Trčanje vam također može pomoći u borbi protiv stresa.

Financije za Strijelca u 2023.

Vrijeme je da postanete hrabriji i samostalniji te preuzmete odgovornost za svoj posao. Moguće su dobre prilike za ulaganje novca u profesionalnoj sferi. Bit će mnogo ideja za nove e-projekte i bit će dovoljno velikodušnosti, ali ne smijete zaboraviti na sigurnost: osigurajte svoju imovinu i obavljajte sve transakcije isključivo preko odvjetnika. Područja poslovanja koja su ove godine povoljna za rođene u znaku Strijelca: investicije, IT, nekretnine, industrija zabave, robe i usluge za tijelo, zdravlje, prehrana, ljepota, poslovi vezani uz odjeću i njezinu proizvodnju, kao i ručni rad. Moguće su i povišice.

Izvor: sensa.mondo.rs