Godišnji horoskop za 2023. za Ribe ukazuje da će godina pred vama biti ljubazna i pozitivna. Moguće je da vas očekuju važne transformacijske točke za uspjeh. Neki će pronaći sreću u ljubavi, neki financijsku slobodu, dok ostali pronaći sebe. Ribe koje poznaju svoju snagu mogu postići mnogo. Kroz kreativnost i ženstvenu, nježniju energiju, možete ostvariti svoje snove.

Ribe žena

Ove godine sve će vam biti jednostavnije. Astrolozi vam savjetuju da budete kreativni, uspostavite veze s drugima i organizirate svoj život. Važno je ove godine obratite pozornost na svoju kreativnu stranu i aktivno je primijenite kod kuće. Mogući su popravci, preinake i dekoracije. Ukratko, bit ćete inspirirani! Upoznat ćete nove ljude i fokusirati se na osobni razvoj. Inače, žene Ribe bit će posebno inspirirane od travnja do listopada.

Ribe muškarac

Zaboravite na lijenost i fokusirajte se na rad te aktivnost! Važno je da naučite upravljati svojim vremenom. Nećete sve stići na vrijeme, a to je zato što ne znate posložiti prioritete. Kako se ne biste zatrpali poslom, bolje da ne odgađate stvari za sutra, već obavite zadatke čim se pojave. Nemojte odustajati, već učinite sve na vrijeme i možete očekivati uspjeh u karijeri. Izbjegavajte sukobe s članovima obitelji i uvijek težite miru.

Ljubav za Ribe u 2023.

Muškarci Ribe su romantični i vrlo senzualni, ali moguće su manje promjene u ljubavi. Zbog velikog opterećenja na poslu možda vam neće ostati vremena ili energije za odnose. A navečer, umjesto da negdje odete sa svojom srodnom dušom, vjerojatno ćete htjeti samo se srušiti na kauč i zaspati. Zapamtite da se sve to može izbjeći uz pravilno planiranje vremena.

Ako ste dugo u braku, može doći do nesklada u vezi. Razgovorom i otvorenim izražavanjem emocija svojoj vezi možete dati novu priliku. Razgovarajte i zaboravite na svakodnevne probleme, barem nakratko. Fokusirajte se na dobre trenutke i opustite se zajedno. Tako će se vratiti ljubav i strast.

Tri najpovoljnija razdoblja na polju ljubavi za Ribe će biti od 20. travnja do 10. svibnja, od 25. srpnja. do 15. kolovoza i od 15. listopada do 30. studenog. Iskre ljubavi mogu se probuditi u šetnji, prirodi i na izletima. Moguće je da ćete tada upoznati osobu s kojom ćete izgraditi romantičnu vezu.

Zdravlje za Ribe u 2023.

Umor, apatija i osjećaj da nemate energije ukazuju na to da je vrijeme za odmor od posla i previše obaveza. Sjetite se što vas ispunjava i daje snagu. Netko će odabrati sport ili jogu, a netko samo treba otići na masažu i tamo obnoviti energiju. Bitno je da pronađete i odaberete svoju tehniku opuštanja i punjenja baterija. Sport, šetnje na otvorenom, dobar san, prehrana bogata vitaminima ojačat će vaš imunitet, a tijelo će vam biti zahvalno.

Financije za Ribe u 2023.

Opterećenje neće izostati niti u financijama. Kod Riba se očekuje povećanje prihoda i njihov rad će biti cijenjen. Očekujte povećanje plaća u proljeće i velike bonuse u jesen. Inače, zvijezde kažu da će u mnogim slučajevima članovi obitelji pomoći vam u poboljšanju financija. Obitelj i prijatelji mogu vam pomoći u profesionalnom razvoju i ostvarenju vaših planova. Neke Ribe moći će se odlučiti na otvaranje obiteljskog posla. Posao sa srodnom dušom, otvoren u 2023., obećava dobru zaradu!

Izvor: sensa.mondo.rs