Kako se proljeće bliži i priroda se budi, donosi i i malo više romantike i ljubavi u zraku. Tri horoskopska znaka ovog će tjedna (od 6. do 12. ožujka 2023.) imati posebnu sreću u ljubavi...

Ovan
Kako se bliži period vaše vladavine, osjećate se sve bolje, a vašem će dobrom raspoloženju dodatno pridonijeti energija punog Mjeseca. U sebi ćete otkriti ljubavi prema sebi, što će vam pomoći i u izgradnji dobrih odnosa s drugima. Ako ste u vezi, ovo je odlična prilika da uživate u romantičnim trenucima sa svojim partnerom, a ako ste slobodni, privući ćete mnoge zanimljive osobe. 

Bik
Zvijezde podržavaju vašu odlučnost i hrabrost. Koliko ste snažni i poletni, posebno će doći do izražaja ovaj tjedan. Možete postići određene ciljeve jer vjerujete u sebe i ustrajete čak i kada je teško. To se također odnosi i na vaše odnose. Sada je vrijeme da raščistite nešto u vezi što do sada niste željeli iskazati. Ovaj tjedan je također odlična prilika za samce da naprave prvi korak i priđu osobi o kojoj već dugo razmišljaju.

Vaga
Čini se da cijeli svemir ovaj tjedan radi u vašu korist. Osjećat ćete se snažnije, sigurnije i voljenije. Iskoristite svoju energiju i razmislite kako možete dodatno produbiti i učvrstiti svoju vezu. Za samce je ovo odlična prilika da jednostavno otvore svoje srce i prepuste se ljubavi koja ih okružuje. Prava osoba za vas je bliže nego što mislite.

Izvor: Sensa.si