Ožujak 2023. otvara put za neke od najtransformativnijih kozmičkih događaja u godini. Do kraja mjeseca vjerojatno ćemo se suočiti s promjenom, iscjeljenjem i novim prilikama. Kako bi nas pripremio za sve ove kozmičke događaje, puni Mjesec 7. ožujka bit će naš svjetionik, foreverconscious.

Pun Mjesec u znaku Djevice bit će naš lijek, isporučujući točno ono što nam je potrebno u ovoj fazi evolucije naše duše. Osjećate li potrebu za odmorom, oslobađanjem od starih obrazaca ili ste već spremni za nove prilike? Osjećate li želju za povlačenjem kako biste jasnije osluhnuli sebe ili ste već spremni iznijeti svoje kreacije u svijet? Toliko se toga sprema pod ovim punim Mjesecom, čini se da je sve moguće, stoga poštujte svoje potrebe i obratite pozornost na ono što vaš um, tijelo i duša žele. 

Zdravlje i iscjeljenje također su teme oko ovog punog Mjeseca. Prekrasna energija Djevice potiče nas da se okrenemo unutarnjoj mudrosti, vjerujemo svojoj intuiciji i tražimo vodstvo i podršku od majke zemlje u obliku svježeg zraka, sunca, vode, bilja i prehrane.

Kiron, takozvani ranjeni iscjelitelj, i Jupiter, planet ekspanzije također su vrlo aktivni pod ovim punim Mjesecom, pojačavajući njegovu iscjeljujuću energiju. Ova kombinacija planetarne energije može donijeti čudesna iscjeljenja, ali i iznijeti rane na površinu s kojima se trebamo pozabaviti, tj. može povećati ono područje života u kojem nismo vodili računa o sebi. Bit će vam lakše ako na putovanje iscjeljenja gledate kao put do veće mudrosti i razumijevanja sebe koje može otvoriti nove strasti, svrhe i životne putove, a ne kao na slabost ili neugodnost. 

Nemojte se bojati otpustiti stvari koje vam nisu namijenjene, jer sve što ovaj puni Mjesec osvijetli, samo vas priprema za nove prilike koje će doći tijekom mjeseca ožujka.

Saturn se također pomiče u znak Riba ubrzo nakon što pun Mjesec u Djevici dostigne vrhunac, aktivirajući zatvaranje starog karmičkog ciklusa i početak novog. Dok putujete kroz ovu mjesečevu energiju, budite ljubazni, strpljivi i nježni prema sebi. Obratite pozornost na svoje potrebe. Znajte da ovaj pun Mjesec u znaku Djevice donosi lijek koji vam je potreban.