Horoskop za vikend od 17. do 19. ožujka 2023. godine!

Ovan - Savjetuje vam se da kontrolirate svoju ljutnju jer to može stvoriti probleme, posebno u ljubavnim odnosima. Preopterećenost poslom također može utjecati na vaš osobni život. Pokušajte se bolje organizirati ovog vikenda. 

Bik - Posao ćete završiti prije roka, zračit ćete samopouzdanjem, odlučni ste i znate koji vam je cilj. Vaša vitalna snaga također je dobra i pomaže vam da donesete teške odluke u smislu poslovnog rasta.

Blizanci - Ljubazni ste prema drugima i spremni pomoći. Ovog ste vikenda usredotočeni na obaveze vezane uz vaš dom i obitelj. Osjećate njihovu podršku i u poslovnim pothvatima. 

Rak - Donijet ćete neke odluke koje bi se mogle pretvoriti u koristi u bliskoj budućnosti. Oni u vezi ili braku lako će pronaći rješenje za izazov s kojim se suočavaju. Očekuju vas bitni razgovori o budućnosti. 

Lav - Ako tražite partnera, sada dobro razmislite prije nego što se odlučite nekome pokloniti srce. Upoznajte bolje osobu koja vam se sviđa i ne žurite. Dobri su dani za učenje, upisivanje tečajeva, kreativne hobije... 

Djevica - Čak i ako osjetite neke gubitke ovih dana, oni će se na kraju pretvoriti u dobitak, samo dajte vremenu vremena. Izađite s društvom na zabavu, okupite obitelj, izolacija vam ne godi. 

Vaga - Osjećat ćete mir i sreću. Uz pomoć utjecajne osobe, promijenit ćete perspektivu koja se tiče vašeg posla. Sreća prati i one koji traže novi posao. Ljubavna veza je u harmoniji. 

Škorpion - Vaša vitalna snaga može vam pomoći da svoj projekt završite na vrijeme. Zvijezde vam donose nove prilike, koje mogu donijeti neočekivane koristi. Vaše financijsko stanje se poboljšava. 

Strijelac - Nedostatak strpljenja i nesanica mogu vas učiniti razdražljivima. Izbjegnite bilo kakve svađe i pazite koje riječi izgovarate kako ne biste uvrijedili blisku osobu. Razmislite prije nego što sklopite partnerstvo u poslu. 

Jarac - Očekuje vas bolja interakcija s drugima, a možete se povezati i s osobom koja će vas potaknuti da se razvijate. Na polju karijere mogući su novi planovi, a kod kuće renoviranja. Ako ste imali konflikte s partnerom, u ovom periodu mogu biti riješeni.

Vodenjak - Možete iskoristiti svoju kreativnost i smisao za umjetnost u uređenju kuće i radnog mjesta, što će vam donijeti dobre vibracije. Dobivate unutarnju energiju za borbu s negativnim okruženjem oko vas. 

Ribe - Možete biti sretni i mirni ovog vikenda. Uz pomoć komunikacijskih vještina riješit ćete mnoge probleme. Savjetuje vam se odmor da biste smanjili posljedice prekomjernog rada.