Mladi Mjesec u Ovnu simbolično je smješten pri početku novog astrološkog ciklusa koji započinje 20. ožujka i s kojim polako zatvaramo vrata iza nekih starih iskustava i ucrtavamo novi put pred nama. Budi se energija hrabrosti i odlučnosti, svjesnost da znamo i možemo, samo trebamo krenuti. Učiniti prvi korak, usuditi se. Pustiti kontrolu i pitanja koja započinju riječima – što ako…

Samo kreni, oslobodi se unutarnjih grčeva. Vrijeme je da skineš kaput pun starih tereta, gorčina, tuga i zamjeranja. Priroda se obnavlja i ponovno rađa, prati taj ciklus. Vrijeme je da sebi dopustiš bolji život. A odnekud trebaš krenuti.

biljka
Pexels 

Kreni od sebe, od onoga što je tebi bitno. Motiviraj se, ohrabri i napravi korak prema naprijed. Osjeti zov pustolovine, uzbuđenje nepoznatog. Najavu onoga što se krije iza ugla i što želi ući u tvoj život. Otvori vrata…

Ako se ovih dana pojave neki uznemirujući osjećaji, oni će biti samo pokazatelj na što sada trebate usmjeriti energiju i što trebate riješiti kako bi u bliskoj budućnosti bilo lakše. I budite strpljivi, nemojte žuriti, lako je pogriješiti. Korak po korak. Obratite više pažnje na komunikaciju s okolinom. Kako izgovarate ono što vam je bitno i zašto vam nešto ili netko podiže ljutnju?

Sada mogu doći neke važne informacije koje će nam olakšati da do 20. ožujka okončamo ono na čemu smo radili od listopada prošle godine. I možemo više i bolje! Samo malo hrabrosti i napuštanja istih ruta koje nas vode prema istim, mizernim ishodima.

Promijeni nešto za svoju dobrobit.

Odluči.

I samo kreni…