Od 20. veljače 2023. Venera je boravila Ovnu - u ljubavnim odnosima donosila nam je iskrenu, direktnu, strastvenu komunikaciju, sklonost akciji, riziku i pustolovini. Dana 16. ožujka prelazi u Bika, mjesto gdje se osjeća kao kod kuće. Bik je sve ono što Ovan nije: postojan, luksuzan, senzualan, siguran. Bik uživa u finijim, prizemljenijim stvarima. Ovo ima smisla, s obzirom na njegovu fiksnu prirodu Zemlje. Gdje je Ovan brz, Bik je spor. Ovaj tempo je savršen za Veneru koja se mora osjećati sigurnom kako bi širila svoju magiju i polako rasplamsala ljubav. U ovih nekoliko tjedana više ćemo uživati u sitnim zadovoljstvima života i birati samo ono što za nas ima vrijednost. Da bismo se uskladili s Venerom u Biku koja će na nas djelovati do 10. travnja, trebali bismo razmisliti o uključivanju sljedećih aktivnosti u život: vrtlarstvo, drijemanje, maženje, uživanje u hrani i umjetnosti. Ipak, čuvajte se previše lijenih nedjelja koje se protežu do srijede...

Evo kako će Venera u Biku utjecati na svaki horoskopski znak: 

Ovan - U ovom periodu pokušajte više cijeniti ono što već imate. Ne budite nezasitni i impulzivni. Zagrlite sebe! 

Bik - Venera će vam pomoći da transformirate vaš dom, ali i rasvijetliti poslovne situacije.

Blizanci - Komunikacija s bližnjima bit će od najveće važnosti i vaš najveći izvor zadovoljstva.

Rak - Bit ćete organiziraniji, svjesniji svojih dugoročnih ciljeva i imati sreću u ljubavi.

Lav - Motivacija će vam dolaziti u valovima. Jednog dana ćete se samo željeti povući od svih, dok ćete drugog dana spremno kretati u akciju.

Djevica - Period je odličan za predah od poslovnih obaveza. Više ćete uživati u svakom trenutku i biti privlačniji okolini.

Vaga - Što vas iznutra tako snažno zove da krenete tim putem? Jaka Venera donosi vam više snage i energije za obavljanje bilo kakvih zadataka.

Škorpion - Venera će vam pomoći da ostvarite dugoročne planove - ostanite aktivni i fokusirani.

Strijelac - Venera voli timski rad. Udruživanje vam sada donosi veći uspjeh od samostalnog rada i izolacije.

Jarac - Osvajat ćete svojom karizmom gdje god da se pojavite. Obitelj i prijatelji od vas sada traže više pažnje, nemojte se samo fokusirati na posao.

Vodenjak - Posvetit ćete se pravilnoj prehrani, sportu, osloboditi se nekih loših navika... Promjena vaše dnevne rutine transformirat će vam život na bolje.

Ribe - Osjećat ćete se u potpunosti povezani sa sobom, a moguća su nova poznanstva koja će vam obogatiti život.