Tjedni horoskop od 20. do 26. ožujka 2023. godine!

Ovan
Jupiter i Merkur u konjunkciji garantiraju vam uspjeh, posebno na profesionalnom planu. Srijeda i četvrtak će biti posebno sretni zahvaljujući sjajnom mjesecu, također u konjunkciji! Jedina neskladna nota tjedna: planet Mars će od petka obaviti nepovoljan tranzit koji vas pomalo umara. 

Bik
Planet Venera u vašem znaku donosi vam puno ljubavi i lijepih emocija. Počevši od petka, planet Mars će ponovo biti aktivan u vašu korist, spreman da vam podari mnogo snage i energije. Petak i subota su posebno sretni, spremite se na posebno lijepe trenutke. 

Blizanci
Ovog tjedna će planet Mars napustiti vaš znak nakon vrlo dugog boravka, što vam je dalo toliko dodatne snage i energije posljednjih mjeseci. Ne brinite, blagotvorni efekti ovog tranzita će trajati još dugo. Super sretan mjesec u nedjelju obećava posebnu romantiku. Merkur i Jupiter su spremni da vam pruže veliko zadovoljstvo na poslu.

Rak
Jeste li spremni dočekati planet Mars u svom znaku? Za vas počinje period velikog energetskog oporavka: konačno ćete se ponovo osjećati snažnima i ukloniti najveće izvore stresa. Venera vam se osmjehuje, spremna da vam pruži svu ljubav koju zaslužujete!

Lav
Venera će vam ovog tjedna zadati izazove: mogli bi se pojaviti razlozi za dublji razgovor s partnerom... Najbolji dani da se mirnije suočite s bilo kojim problemom bit će srijeda, četvrtak i nedjelja. Dobre vijesti stižu na radnom mjestu. 

Djevica
Ovog tjedna će konačno planet Mars, poslije toliko mjeseci u nepovoljnom položaju, ponovo biti aktivan u vašu korist! Očekujte snažnu energiju tijekom sljedećih nekoliko tjedana - osjećat ćete se snažnije i odlučnije. Venera u povoljnom položaju pruža vam svu svoju podršku na polju emocija. 

Vaga
Nastavlja se pomalo izazovan period na profesionalnom planu. Jupiter i Merkur u opoziciji mogu ukazivati na komunikaciju s partnerima, pa se pobrinite da se ophodite bolje prema drugima. Možda ste nekad pod stresom, ali to možete da kontrolirati. 

Škorpion
Opozicija Venere povezana je s konfliktima u odnosima, pa se potrudite mirnom komunikacijom poboljšati odnos s partnerom. Od petka, naklonjen vam je Mars koji je povezan sa snažnom energijom napretka. 

Strijelac
Konačno je stigao trenutak koji ste čekali toliko mjeseci: od petka planet Mars više neće biti u opoziciji s vašim znakom. Malo po malo vraćat ćete svu energiju koju vam je ovaj tranzit oduzimao, ponovo otkrivajući vašu fizičku i psihičku snagu. U srijedu i četvrtak možete napraviti sjajne promjene.

Jarac
Ne dozvoljavate da vas poslovni izazovi svladaju, kontrolirate situacije svojim sposobnostima i talentima iako je prilično teško... Venera ojačava vezu s partnerom. Moguće je da će neki dani biti naporni, ali uvijek imate na čemu biti zahvalni. 

Vodenjak
Ovog se tjedan potrudite razbiti monotoniju u vezi - male, lijepe promjene mogu poboljšati svaki odnos. Najsretniji su dani srijeda i četvrtak. Očekuje vas puno posla i drugih obaveza. 

Ribe
U fokusi vam je ljubav -  očekujte veliko zadovoljstvo, zahvaljujući Veneri koja je spremna podržati vaš ljubavni život. Uz to, od petka će planet Mars prestati djelovati nepovoljno na vaš znak pa ćete osjetiti navalu pozitivne energije.