Tjedni horoskop od 27. ožujka do 2. travnja 2023. godine!

Ovan
Ovog tjedna očekujte dobre vijesti. Vodite računa o svom zdravlju i raspoloženju. Ako se suočite s neugodnim emocijama, nemojte reagirati impulzivno. Ovnovi su na listi najuspješnijih u financijama ovog tjedna, ali to ne znači da trebate trošiti na nepotrebne stvari.

Bik
Bit će vam potrebna pomoć u svim područjima života, pa se slobodno savjetujte s ljudima kojima vjerujete. Počinje povoljan trend koji je idealan za početak novog poglavlja u životu. Ne donosite odluke nepromišljeno. 

Blizanci
Malo više prebacite pažnju s posla na komunikaciju u domu i kućne poslove i ne zaboravite se opustiti. Uzmite slobodne dane ako je moguće, potrebno vam je malo odmora. U sljedećih sedam dana vrijedi tražiti put do harmonije, do čišćenja od negativnosti.

Rak
Očistite svoj um od negativnih misli i izaberite prave ljude za komunikaciju. Možete osjetiti energiju drugih ljudi, okružite se onima koji vas razumiju i donose radost. Pojavom problema predstavnici ovog znaka započet će novi život. Nakon kiše dolazi duga. 

Lav
Vama će promjene stići malo brže nego drugim horoskopskim znakovima. Kroz izazove pronađite svoj put i način da postanete bolji i mudriji. Da biste lakše promijenili svoj život nabolje, trebate se prepustiti promjenama i slušati intuiciju. 

Djevica
Glas intuicije će vam omogućiti da točno osjetite kako treba postupiti u određenoj situaciji da biste iz nje izašli kao pobjednik. U prisustvu teškog umora, bolje je da se odmorite i da ne tjerate sebe da nešto završite. 

Vaga
Vrijeme je idealno da se oslobodite navika koje vam narušavaju kvalitetu života. Povećat će vam se energija i snaga, a raspoloženje poboljšati. Trenutni aspekt, Venera u Biku vam pomaže da uživate u životu. 

Škorpion
Ovog tjedna vrijeme je povoljno da oprostite svima oko vas i otpustite prošlost. Očekuje vas tjedan pojačanih emocija i važnih završetaka. Trudom sada možete sve ostvariti. 

Strijelac
Ovo su povoljni dani za čišćenje i uređivanje doma. Ovog tjedna često ćete biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ipak, izbjegavajte improvizaciju i veće rizike ovog tjedna. 

Jarac
Ako tražite srodnu dušu, nemojte sve snage usmjeravati na to, prilika će se pojaviti onda kada za to bude vrijeme. U komunikaciji s ljudima, bez obzira kako se oni ophode prema vama, vi pristupajte ljubazno. Vaš je optimizam na vrhuncu. 

Vodenjak
Budite iskreni, ali opažljivo primajte i obrađujte informacije. Ovog tjedna mogući su susreti s bivšim ljubavima i suočavanje s prošlošću. Položaj planeta uglavnom je pozitivan za vas tako da misli o prošlosti neće naštetiti vašem sjajnom raspoloženju.

Ribe
Fokusirani ste na poboljšanje zdravlja i pronalaženje harmonije. Aktivirajte se, vježbajte, mijenjajte način prehrane. Vrijeme je da promijenite svoj život i svoje navike. Povoljno je vrijeme i za učenje.