Horoskop za vikend od 26. do 28. svibnja 2023. godine!

Ovan
Ovog vikenda odvojite vrijeme za introspekciju i pokušajte pronaći unutarnju ravnotežu. Dajte prioritet brizi o sebi i usredotočite se na njegovanje svoje fizičke, mentalne i duhovne dobrobiti. Jasno procijenite svoje osobne težnje i ciljeve.

Bik
Iako pozitivna reakcija i priznanje koje dobivate na poslu mogu biti neodoljivi, važno je ne dopustiti da zasjene kvalitetno vrijeme koje provodite kod kuće. Vjerujte da će ljubav ući u vaš život u pravo vrijeme, a ovaj vikend može predstavljati priliku da upoznate nekoga posebnog.

Blizanci
Ključna stvar za vas ovog vikenda je učinkovita komunikacija. Obratite pozornost na odabir riječi i postupaka kako biste spriječili moguće nesporazume. Nema potrebe da žurite s donošenjem odluke.

Rak
Poslovni zahtjevi prošlog tjedna možda su vas učinili fizički i mentalno iscrpljenim. Ponovno se povežite s prijateljima i uključite u ugodne aktivnosti. Budite nježni prema sebi i dopustite životu da se odvija prirodno.

Lav
Prihvatite obilje mogućnosti koje vas čekaju. Letite prema vrhuncu svog profesionalnog puta. Prizovite svoju unutarnju snagu i otključajte neiskorišteni potencijal u sebi. Također, ljubav je na pomolu i ovaj vikend vas zove u svoj zagrljaj.

Djevica
Bilo bi mudro napraviti korak unatrag i odvojiti vrijeme za introspekciju, umjesto da uvijek iznosite svoje mišljenje. Shvatite da možda imate neke unutarnje sukobe koji bi mogli nenamjerno utjecati na vaše interakcije s drugima.

Vaga
Upustite se u vikend pun avanture prepuštajući se spontanim aktivnostima. Što više radosti i zabave dijelite s partnerom ili prijateljima, to će vaša zajednička iskustva postati bogatija. Uživajte u danima pred vama!

Škorpion
Ljubav i veze zauzimaju središnje mjesto. Dođe li do sukoba, smatrajte ih signalima koji vas potiču da svom partneru date prednost i posvetite pozornost. Učinkovita komunikacija bit će najvažnija tijekom ovog vikenda.

Strijelac
Obratite se svojim voljenima za njihovu neprocjenjivu mudrost kada razmišljate o svojim planovima. Oslanjanje na njihova životna iskustva obogatit će vaš proces donošenja odluka. Zapamtite da se magija događa kada izađete iz svoje zone udobnosti.

Jarac
Prirodno je doživjeti trenutke nezadovoljstva, ali ključno je aktivno tražiti rješenja. Ako tražite ljubav, svemir se usklađuje kako bi privukao harmonične energije prema vama. Slučajan i obećavajući susret očekuje vas ovog vikenda.

Vodenjak
Budite spremni na izazove tijekom ovog vikenda, ali sve se događa s razlogom da prigrlite svoju autentičnost i prave emocije. Njegovanje otvorenog uma omogućit će vam da istražite rješenja i izbjegnete upletanje u krug okrivljavanja. 

Ribe
Druženje i upuštanje u lagane razgovore bit će ugodne aktivnosti ovog vikenda. Prihvatite priliku da se prepustite ležernom flertu i uživate u užitku izražavanja svoje kreativnosti.