Tjedni horoskop od 11. do 18. lipnja!

Ovan
Vaš je um spreman za učenje – razgovarajte sa starijima, čitajte knjige ili na neki drugi način upijajte mudrosti koje su svugdje oko vas. Radoznalost je vrlina koja će vas pratiti kroz ovo razdoblje i pokušajte je iskoristiti do maksimuma.

Bik
Merkur pokreće vašu zonu novca i resursa što znači da je došao pravi trenutak za investicije. Mogli biste doživjeti pozitivne pomake u sferi financija, a dugoročna ulaganja konačno će imati pozitivni rezultat. Uživajte u plodovima svojeg rada!

Blizanci
Ovo je razdoblje za vas prepuno različitih mogućnosti. Obitelj, financije ili osobni razvoj – odaberite jedno polje na koje biste se trebali usredotočiti i radite na poboljšanju. Ovo je vrijeme idealno za manifestacije koje vam u tome mogu pomoći pa im se posvetite.

Rak
Otvorite vrata dubokim uvidima i intuitivnim otkrićima tako što ćete si postaviti pitanje ili temu prije spavanja, a zatim zapisati svoje snove nakon buđenja. Istraživanje simbola i zapažanja približit će vas vašem unutarnjem biću. Idući tjedni idealni su za pronalazak odgovora na pitanja koja su vas mučila u prethodnom periodu.

Lav
Iskoristite moć komunikacije. Vaše riječi i ideje imaju potencijal poboljšati odnose koji su vas ranije mučili. Upotrijebite svoje komunikacijske vještine da biste se zalagali za cilj koji vas zanima. Ovo je fantastično vrijeme za druženje i upoznavanje novih ljudi. 

Djevica
Usmjerite svoj fokus na unaprjeđenje karijere i umrežavanje. Vaš profesionalni život ima mogućnost rasta pa ostanite fokusirani na ostvarenje poslovnih ciljeva. Budući da su vaše komunikacijske vještine ključne za unapređenje određenog projekta, odvojite vrijeme da ih osnažite. 

Vaga
Ovo može biti izuzetno inspirativan period jer je vaš avanturistički um otvoren za istraživanja. Krenite na putovanje fizički ili kroz razgovore da biste izložili svoj um jedinstvenim pogledima na svijet. Prihvaćanje intelektualnog rasta, nove kulture i ljudi iz različitih sredina podržava vaš osjećaj samopouzdanja. Uključite se u smislen razgovor jer će upravo on utjecati na vaš osobni rast.

Škorpion
Složene teme i duboki razgovori obilježavaju ovaj period; na sreću, vi u tome uživate. Održavajte određeni stupanj logike zasnovane na činjenicama radije nego da se oslanjate na nepotrebnu sumnju. Ovo je vrijeme idealno za ostvarenje realnih ciljeva na koje treba biti usmjerena sva vaša pažnja.

Strijelac
Sastavite listu prioriteta kako ne biste izgubili vrijeme na trivijalnostima. Stavite omiljene ljude i teme na vrh dnevnog reda i čvrsto se držite zacrtanoga. Iako je uvijek dobro upoznati nove ljude i proširiti vidike, više pažnje posvetite već uspostavljenim odnosima iz kojih možete puno naučiti. Neka vam sigurnost u odnosima s drugima bude važnija od usputnih zadovoljstava kratkoga roka trajanja.

Jarac
Razmotrite i zabilježite gdje ste najviše napredovali u prethodnom periodu. Možda je to bilo nakon ozbiljnih izazova, ali ste iz njih ipak izašli jači nego ikada. Budite svjesni vlastitih pobjeda i radite na poljima kojima se ranije niste imali vremena posvetiti. Za vas je sve u znaku promjena!

Vodenjak
U ovome će periodu do izražaja doći vaša kreativnost, a u ovome tjednu vas očekuje puno zabave. Prepustite se izlascima, sklapanju romantičnih te prijateljskih odnosa koji će vas uveseliti. Pustite da vas u ovome periodu vodi vaš avanturistički duh.

Ribe
Veliku pažnju posvetite osobnom razvoju. Njegujte odnose koji vas jačaju i u kojima se osjećate sigurno. Izađite iz onih koji vas guše i koji vas opterećuju, ovo je vrijeme idealno za istraživanje pa mu se prepustite.