Horoskop za vikend od 9. do 11. lipnja 2023. godine!

Ovan
Spremite se za uzbudljiv vikend. Energija koja vas okružuje budi u vama strast – prihvatite nove izazove i odazovite se avanturama koje vas zovu. Budite spontani i prihvatite poziv za kratak bijeg iz grada sa svojim partnerom. Ovo putovanje će produbiti vaš odnos. Za Ovnove koji nisu u vezi, ovaj vikend nudi obilje mogućnosti. Otvorite oči i obratite pažnju na suptilne znakove koji vam pokazuju da s nekim možete ostvariti značajnu vezu.

Bik
Za vas je trenutno najbolje mesto na kome možete i želite biti - vaš dom. Nakon napornog tjedna potreban vam je odmor i to posebno onaj u kome ćete vi i vaš partner posvetiti vrijeme jedno drugome. Isključite telefon i utonite u bezbrižnost kućne atmosfere. Za Bikove koji nisu u vezi, bavite se onim što vam donosi osjećaj slobode i lakoće. I opustite se što se tiče potrage za partnerom.

Blizanci
Dani pred vama su prepuni uzbuđenja i stimulativnih intelektualnih razgovora. Odličan je trenutak da uživate u razmjeni ideja i diskusijama koje će obogatiti vaše znanje. Potražite mjesta i društvena okupljanja na kojima možete pronaći ljude koji će utažiti vašu žeđ za znanjem. Uživajte u zabavnim razgovorima s partnerom koji će produbiti vašu vezu.

Rak
Želite osjetiti dublju povezanost i emocionalnu intimnost ovog vikenda. Ušuškajte se ovih dana sa svojim partnerom – napravite atmosferu koja će vas oboje opustiti. Pokažite jedno drugom ljubav – otvorite se i podijelite osjećaje. Ovo je savršen trenutak i da ga bolje razumijete. Za Rakove koji su singl, ovaj vikend je kao stvoren za dublji rad na sebi. Odvojite vrijeme za brigu o sebi i identificirate koje su to vaše potrebe i želje.

Lav
Probudite strast i kreativnost u sebi ovog vikenda. Isplanirajte romantičnu večeru s partnerom. Iskoristite svoju prirodnu karizmu i oborite s nogu voljenog ili voljenu. Singl Lavove očekuje nekoliko dana kada će njihovo samopouzdanje i energija doći do izražaja. Prihvatite i pokažite svoju magnetsku privlačnost – izađite među ljude. Samo budite autentični i pokažite svoje pravo lice.

Djevica
Za vas je meniju ovog vikenda introspekcija. Udaljite se od rutine i posvetite istraživanju svog unutrašnjeg svijeta. Pisanje dnevnika, meditacija i boravak u prirodi su za vas iscjeljujući ovog vikenda. Prigrlite trenutke samoće koji vam omogućavaju da se zagledate dublje u sebe. I za Djevice koje nisu u vezi vrijedi sličan pristup. Pokažite prije svega ljubav prema sebi i upustite se u malo samoistraživanje.

Vaga
Dane vikenda posvetite obitelji i prijateljima. Zračite pozitivnom energijom i entuzijazmom koji se prelijevaju i na ljude oko vas. Stvarajte zajedničke uspomene i uživajte u sadašnjem trenutku. Ako dođe do konflikta pristupite im sa suosjećanjem i razumijevanjem. Ako niste u vezi, postoji mogućnost da se ponovo povežete s nekim iz prošlosti. Vjerujte svojoj intuiciji i pokušajte da procijenite koje su točno namjere te osobe. Možda vrijedi dati drugu šansu toj ljubavi.

Škorpion
Ovog vikenda vas očekuje dosta iznenađenja, pa budite spremni mijenjati i prilagođavati planove u hodu. Iako stvari možda ne idu onako kako ste zamislili, ipak ima prostora za uživanje. Otpustite sve negativne emocije i uđite u dane vikenda s fleksibilnim mindsetom. Iskoristite vrijeme za osobni rast i razvoj i svoje prijatelje. A ako žudite za romantičnom povezanošću s nekim, ne oklijevajte – izađite među ljude i družite se. 

Strijelac
Energija regeneracije i pozitivnosti je svuda oko vas. Spremite se za fantastičan vikend. Ostavite iza sebe konflikte i teme koje su ostale nerazriješene iz prethodnog tjedna i krenite ispočetka. Radite stvari koje vam donose radost. Kratak izlet s partnerom može biti baš ono što vam je potrebno. Slobodni Strijelci će imati prilike ovog vikenda upoznati nove ljude i proširiti svoj društveni krug.

Jarac
Prihvatite činjenicu da je život pun uspona i padova. Ovaj vikend vam donosi neke izazove, ali ne zaboravite da su oni ujedno i prilika za rast i razvoj. Donesite svjesnu odluku da se s njima suočite s pozitivnim mindsetom. Budite stabilan oslonac vašem partneru ovog vikenda. Za sve vas singl Jarce, ovaj vikend je prostor koji trebate ispuniti brigom o sebi. Posvetite se njegovanju duha, tijela i emocija. Odlazak u wellness s prijateljima bi bio dobar izbor.

Vodenjak
Može doći do konflikata koji će vas iritirati ovog vikenda. Važno je da vratite kontrolu nad svojim emocijama. Promatrajte ove izazove kao test snage za vašu vezu. Promjena perspektive će donijeti i pozitivnost koja će vam pomoći da učvrstite vezu. Za sve vas singl Vodenjake, vikend posvetite samo sebi. Okružite se pouzdanim prijateljima i zadržite optimističan stav i otvorenost ka svjetlijoj budućnosti.

Ribe
Uživat ćete u oceanu mira ovog vikenda. Kreirajte meditativnu i smirenu atmosferu koja će vas opustiti. Mali bijeg iz grada će biti dobar za vas i partnera. Ako ste singl, dane koji su pred nama iskoristite da se posvetite svom zdravlju i blagostanju. Započnite nov režim vježbanja koji vas privlači. Idite u spa i opustite se. Nemojte odbijati ni pozive za društveno okupljanje.