Saznajte što vam predviđa horoskop za ljeto 2023.

OVAN 
Prošli mjesec zahtijevao je uljepšavanje doma. Sada kada ste očistili radni stol i kuhinju, možete krenuti sa zabavom! Venera se pridružuje Marsu u Lavu 5. lipnja, u vašoj petoj kući kreativnog izražavanja i zadovoljstva. Kasnije tijekom ljeta, retrogradnost u ovom području će vas prisiliti na reviziju i ponovno razmišljanje. Ali ne još. Prihvatite pun Mjesec u znaku Strijelca 4. lipnja, u svojoj devetoj kući širenja horizonata, kao svoju prvu divlju noć. Zatim vas mladi Mjesec u Blizancima 18. lipnja poziva da isplanirate zabave i projekte koje želite ostvariti ovog ljeta. Imate mnoštvo prilika za dobru zabavu. 

BIK
Mnogo je rečeno o vašem spektakularnom ljetu (i godini) koja dolazi, sada kada je Jupiter ušao u vaš znak. I doista, s planetom ekspanzije koji pogađa sjeverni čvor 1. lipnja, službeno krećete s utrkama. Ali s Jupiterom i Uranom u vašoj prvoj kući, oslobađajući naboji ljeta mogu se činiti nadmoćnima, tjerajući vas u stanje hiperstimulacije. S Venerom i Marsom u Lavu, u vašoj četvrtoj kući doma, najbolje je da se ukorijenite, pronađete svoje mirno mjesto pod suncem i ne trčite uokolo. Pojednostavite život, tako da vas prilike mogu lako pronaći. 

BLIZANCI
Dana 11. lipnja, Merkur se pridružuje suncu u Blizancima, udvostručujući vašu jasnoću i svjesnost. Znamo da sezona Blizanaca osvjetljava sve vaše talente i tjera vas da želite biti posvuda, izražavajući se na drugačiji način svakog dana. Pitanje s kojim se suočavate je sljedeće: kako se sadašnji trenutak razlikuje od šire slike? Koče li vas obaveze i očekivanja da živite u trenutku ili ste previše raspršeni? Srećom, dualnost vam nije strana; držite trenutak i veliki mozaik života u ravnoteži. 

RAK 
Dana 5. lipnja, Venera se pridružuje Marsu i Lilit u Lavu, u vašoj drugoj kući zarade i samopoštovanja. Sunce ulazi u Raka 21. lipnja, donoseći jasnoću i samopouzdanje. Zatim, 22., asteroid Juno, poznat i kao Hera, kraljica Olimpa, ulazi u vaš kućni znak, praćen Merkurom 26. lipnja. Sada je vrijeme za velike zahtjeve, riskiranje i odbijanje kompromisa. U sve projekte i odnose ulazite snažno, s osjećajem moći. 

LAV
Venera se pridružuje Marsu (i Lilit) u vašem znaku 5. lipnja, pokrećući vrckavo i dinamično ljeto. Trebali biste izlaziti, nastupati, predstavljati se. Naravno, prijetnja svakoj natalnoj karti s dominantnim Lavom je kratkovidnost: ponekad impulzivno odlučujete što činiti i ne možete uzeti u obzir što je sve drugo moguće. Dok Venera i Mars krstare vašom prvom kućom identiteta, postavit će kvadrat Jupiteru (ekspanzija) i Uranu (oslobođenje) u Biku, u vašoj 10. kući karijere. Svaki problem ili sukob na polju karijere je poziv, prilika da razmislite o višoj, boljoj viziji za sebe. 

DJEVICA
Ulazak Merkura u Blizance 11. lipnja i mladi Mjesec u Blizancima 18., stavljaju fokus na vašu 10. kuću karijere i velikih ambicija. Rast se nastavlja. Vaš napredak u karijeri trebao bi vas natjerati da preispitate stanje svojih odnosa - suradnje, ljubavna partnerstva i putovanja. S kim želite provesti ovo ljeto? Tko vas guši? Ovo bi vas putovanje moglo odvesti u podzemlje svijesti, prisiljavajući vas da se suočite s istinama o tome što želite i kakve se sjene pojavljuju u vašim odnosima s drugima.  

VAGA 
Upravo kad sezona Rakova počinje 21. lipnja, osvjetljavajući vašu 10. kuću slave u karijeri, asteroid Ceres ulazi u vaš znak. S velikom božicom u vašem znaku, pred vama je izazov njegovati ravnotežu: javno i privatno, davanje i primanje, introvertno i ekstrovertno. Upravo sada, s Venerom i Marsom u Lavu, u vašoj 11. kući publike, i aktivacijom Raka, vi ste izloženi, obožavani i volite to. Koje vam uloge stvaraju neugodu, a gdje povlačite crtu? To je glavno pitanje koje vam se postavlja ovog ljeta. 

ŠKORPION 
Dana 5. lipnja, Venera se pridružuje Marsu (i Lilit) u Lavu, u vašoj 10. kući karijere i slave. U potpunosti živite svoju misiju, plan, izvedbu; osjećate se spremnima stupiti na pozornicu i izroniti u središte pozornosti. Dok Venera i Mars krstare vašim poljem karijere, kvadriraju Jupiter (širenje) i Uran (promjena), u Biku, u vašoj sedmoj kući vidljivosti. Novi prijatelji, ljubavnici i suradnici dolaze u vaš život. Neka ove promjene prošire vašu perspektivu za ono što je moguće i u vašoj karijeri.

STRIJELAC 
Izvrsno je vrijeme za avanturu, koje započinje punim Mjesecom u Strijelcu 3. lipnja. S Venerom i Marsom u Lavu, u vašoj devetoj kući putovanja i širenja horizonata, najbolje ćete se osjećati na putovanjima. Sezona Blizanaca aktivira vašu sedmu kuću odnosa. Dok putujete, povedite sa sobom svoj najbliži krug ljudi. Sa Saturnom u Ribama od 2023. do 2025., vaše ideje o domu i zajednici prolaze kroz veliku transformaciju. Ovog ljeta shvatit ćete kakvim odnosima želite ispuniti svoj život. 

JARAC
Lipanj pritišće naizgled svaki gumb na vašem polju romantike, veze i tjelesnog. Dana 5. lipnja, Venera se pridružuje Marsu i Lilit u Lavu, u vašoj osmoj kući seksualnosti i igre sjena. Mladi mjesec u Blizancima otvara nova vrata u vašoj šestoj kući tijela i granica. Dolazak sezone Rakova, 21. lipnja, pokreće vašu sedmu kuću odnosa. Nakon dugog vremena razmišljanja i unutarnje obnove, vrijeme je za prikupljanje podataka na terenu. Ovo je samo početak divljeg preobražaja

VODENJAK 
Čuda, avanture i kušnje očekuju vas u areni vaših veza ovog ljeta. Znamo da će, počevši od srpnja, sudbonosna retrogradna Venera u Lavu uzdrmati vašu sedmu kuću odnosa, ali prije nego što show počne, morate okupiti vašu postavu likova. Pun Mjesec u Strijelcu 3. lipnja osvjetljava vašu 11. kuću javnog života. Zatim, mladi mjesec u Blizancima nadahnjuje nove početke u vašoj petoj kući zadovoljstva i romantike. Možete li uvesti nove ljude u svoj život poštujući sve načine na koje ste se promijenili, a ne kompromitirati sebe? 

RIBE 
Dana 17. lipnja, Saturn počinje svoju dugu retrogradnost u vašem znaku, nastavljajući izravni hod tek u studenom. Ostvarili ste eksplozivan napredak posljednjih nekoliko mjeseci, a sada imate vremena za integraciju svega naučenog. Srećom, možete se odmoriti od intenzivnih emocija i preispitivanja s Venerom i Marsom koji su sada u Lavu, u vašoj petoj kući užitka, romantike i zabave. Otiđite na spoj s nekim tko vam se sviđa, izađite s prijateljima i dobro se zabavite. Činite sve što vas čini sretnima!