Ljubavni horoskop za kolovoz 2023. godine!

OVAN
Vaš će se ljubavni život poboljšati tijekom ovog perioda ako otvorenije razgovarate sa svojim partnerom. Komunikacija će biti ključna za jačanje vaše veze. Slušajte svog partnera i izrazite svoje potrebe, uvjerenja i strahove. Ostanite otvoreni za razgovor i spremni da promijenite svoj stav. Ako ste slobodni, možda će vam biti teško izraziti snažne osjećaje prema osobi koja vam se sviđa.

BIK
U ljubavi ćete doživjeti uspone i padove. Možda će se pojaviti osoba s kojom ćete osjetiti jaku povezanost, ali pazite da zaštitite svoje srce od mogućih razočaranja. Važno je da budete svjesni kojih obrazaca i ograničenja se trebate osloboditi da biste razvili zdravu i stabilnu vezu. Budite otvoreni za promjene i spremni suočiti se s izazovima koje ljubav donosi.

BLIZANCI
Partnerski odnosi će zahtijevati više truda i traganja za ravnotežom tijekom ovog perioda. Važno je suočiti se sa sukobima i neugodnostima te održavati mirnu i iskrenu komunikaciju. Samci će imati priliku upoznati osobu koja će im djelovati kao lijek za srce. Budite opušteni, otvoreni za nove veze te odvojite vrijeme za druženje i upoznavanje.

RAK
Vaš ljubavni život će doživjeti neočekivane promjene. Neke veze se mogu završiti, dok će druge dobiti novu snagu. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će donijeti preokret u vašem životu. Važno je da se otvorite ka novim iskustvima koja će vam pomoći da rastete i bolje upoznate sebe.

LAV
Prošla ljubav može se vratiti u vaš život i iznenaditi vas svojom snagom. Možda ćete osjetiti ponovnu vezu s emocijama za koje ste vjerovali da više ne postoje u vama. Ovo je prilika da ponovo zapalite ljubavni plamen, ali budite hrabri i spremni da izađete iz svoje zone udobnosti. Ljubav nije uvijek ono što očekujete, zato budite otvoreni za nove mogućnosti.

DJEVICA
Vaš ljubavni život bit će dinamičan i pun pozitivnih događaja. Međutim, možda ćete se suočiti s distancom u svojim odnosima. Fizička ili emocionalna distanca može biti test za ljubavni odnos. Važno je da budete svjesni koliko ste spremni uložiti u održavanje i uspostavljanje jačih veza.

VAGA
Vaše emocije će postati prioritet tijekom ovog perioda. Ljubavni ili obiteljski odnosi te prijateljstva privući će vašu pažnju. Obratite pažnju na one koji su tu za vas jer im je stalo. Važno je da budete svjesni svoje uloge u ovim odnosima i načina na koji dajete i primate ljubav.

ŠKORPION
Partnerstva donose izazove povezane s tradicionalnom podjelom uloga. Važno je izbjegavati bijes, ogorčenost i osvetu. Neophodno je održati strpljenje, takt i ojačati vlastite granice. Samci mogu doživjeti dramatične situacije u kojima će morati izabrati hoće li pristati na modele odnosa koji im možda nisu najprirodniji.

STRIJELAC
Suočit ćete se s iskušenjem koje nikada ranije niste iskusili. Možda će se pojaviti osoba koja vas fascinira. Važno je odoljeti ovom iskušenju i ostati vjeran trenutnom partneru. Budite pažljivi jer nepromišljeno ponašanje neće donijeti dugoročnu sreću.

JARAC
Tijekom ovog perioda suočit ćete se sa svojom dubokom unutrašnjom snagom i izazovima iz prošlosti. Ispitivanje prošlih veza bit će ključno za razumijevanje onoga što vas je sputavalo i ograničavalo. Samci će upoznati osobu koja će im pomoći u osobnom razvoju.

VODENJAK
Fokusirajte se na iskrenu komunikaciju u odnosima. Važno je da izrazite svoje osjećaje i potrebe te da budete pažljivi prema drugima. Obratite pažnju na način na koji utječete na druge i kontrolirajte svoje emocije u izazovnim situacijama.

RIBE
Vaš ljubavni život bit će pun novih događaja i intenzivnih emocionalnih iskustava. Važno je zadržati širu perspektivu i biti svjestan sebe, svojih osjećaja i reakcija. Budite svjesni potencijalnih sukoba u odnosima i procijenite jesu li su ti odnosi zdravi za vas.

Izvor: sensa.mondo.rs